Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Het slaapfeestje
Oke iedereen is er mooi op tijd het was 7 uur nadat ze natuurlijk frietjes en kip-Friekandel gegeten ze speelden nog met Gesanova haar poesje. oke zullen we geesten oproepen? riep Nienke
Ja pppffff daaag ik wil niet dat mijn huis bezeten word met kwade geesten dus zei Lili.
Misschien zijn het liefe geesten zei Evelyn Ja zei Kim.
Nou nee zei Esmee lachend Lili' bloedsvriendin Jaaahh daaaaahaaag
Even later zaten ze in een kring. Eeeehhh ik weet het niet hoor weet je het zeker dat niet gevaarlijk is? zei Lili Neehhee stil riep Nienke
Geest ben je kwaad op ons? het glaasje schuift naar: JA
Ga je ons dood maken? vroeg Kim voor de grap het glaasje schoof naar: nee zie je wel zei Nienke tegen Lili maar het glaasje schoof naar ja!
Nu??????? zei Evelyn huilend. het glaasje gaat naar ja .
AAAAHHHHH Nienke word gewurgen en met een keukenmes vermoord.Iedereen schreewt en huilt iedereen wordt een voor een dood gemaakt alleen Lili is over Help Help roept ze ze gaat naar haar kamer een uur is het stil ze pakt zachjes een touw.


Kom dan kom dan domme geest hang me dan op!

2 dagen later vader en moeder ook dood :( en lili natuurlijk

2 dagen: Herdenkings dag .

Geschreven door: Natkei Manduzzi

p.s. het is helemaal verzonnen maar de zelf had ik ook een slaapfeestje gehouden maar was niks gebeurt hoor de kinderen zitten ook echt in mijn klas en Esmee is ook bijvoorbeeld mijn bloedsvriendin hoor dus voor8 jaar en ouder
p.s.s. zelf ben ik bijna 11 dus

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 25 bezoekers online