Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Jammer.
er waren eens 2 meisjes die in een studentenflat woonde. ze heette anne en lisa. anne en lisa gingen op een avond stappen. het was al half 1 en anne wou naar de studentenflat. lisa bleef nog even om wat te gaan drinken, en om haar biebboeken terug te brengen. anne ging naar bed, en viel al snel in slaap. toen lisa om half 3 haar biebboeken wou terug brengen, was ze haar pas vergeten. ze moest opschieten, want de bieb sloot om 3 uur. ze ging naar de flat, en wou haar vriendin niet wakker maken, dus deed ze het lampje van haar mobiel aan. ze zocht naar haar pas, en pakte hem. ze bracht haar boeken terug, en ging naar de flat. ze was vergeten dat anne sliep, dus deed ze de lamp aan. ze zag haar vriendin dood op de grond liggen, en op de muur stond met bloed geschreven: HAD JE DE LAMP NOU MAAR AANGEDAAN.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 26 bezoekers online