Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

de picknick

Het is rond tien uur s`morgens als er bij mij wordt aangebeld en zoals verwacht naar aanleiding van jouw mailtje staat er een man aan de deur die zegt : goedemorgen, uw taxi staat klaar.

Ik pak mijn tas waarin gemakkelijke kleding zit, loop achter hem aan en neem plaats op de achterbank van de limo.
Kan niet zeggen dat mijn nette kleding echt fijn zit met deze hitte maar het was jouw wil dat ik zo bij je moest komen.

Gelukkig is het in de auto niet zo warm door de airco en met hoge snelheid rijden we over de autobaan, naar ik aanneem naar jouw huis.
Voor ik er erg in heb zijn we al op de plaats van bestemming en als ik uitstap sta ik voor een soort groot landhuis met een hoge trap naar de voordeur.

De limo rijdt weer weg en dan gaat de deur open en zie ik jou staan..............lange zwarte rok met een lange split, zwarte laarzen met hoge hakken en een paarse blouse die niks te raden overlaat.

Langzaam loop ik de trap op en wil je mond kussen maar dat mag niet, je steekt je hand uit en beleeft kus ik die terwijl jij heel geheimzinnig lacht.

Dan loop ik achter jou aan naar een grote koele kamer waar we plaats nemen op een bank en als jij op een belletje drukt komt er een butler met de koffie en terwijl we daar van genieten praten we over van alles en nog wat maar niet over vandaag al zou ik graag willen weten wat jouw plannen zijn.

Als we de koffie ophebben laat je weer de butler komen die me begeleidt naar een andere kamer en zegt dat ik me om mag kleden en dat hij zo weer komt om me terug te brengen.

Dat zo blijkt nog wel tegen te vallen want ik ben al lang klaar en krijg bijna het idee dat ie mij vergeten is als hij plotseling de kamer binnenkomt en mij weer terug brengt.

Jij staat voor het raam maar nu heb jij ook makkelijke kleding aan; gympen, t-shirt, linnen broek..........”moest je een beetje lang wachten” zeg je en lacht weer heel geheimzinnig en ik krijg zoals meestal geen gelegenheid om antwoord te geven.

Kom zeg je we gaan en via de achterdeur verlaten we het huis terwijl je nog een picknickmand die klaar staat pakt en aan mij geeft.
En terwijl je me verteld over het huis en het park waar we nu lopen merk ik dat we aardig aan het klimmen zijn maar als we eindelijk op de plaats van bestemming zijn zie ik dat die inspanning ruim beloond wordt met een fantastisch uitzicht, hoop alleen dat ik er ook van genieten mag want je weet maar nooit met jou, voor hetzelfde geld zit er iets anders in de mand dan eten en drinken............

Gelukkig (of juist niet ? ) zit er dat in de mand wat er in hoort, nemen we plaats op de deken en terwijl we eten genieten we van de rust en het uitzicht.

Als we een paar uur later de mand leeg hebben en het eten rustig hebben laten zakken slenteren we weer terug naar het huis waar al een limo klaarstaat.
Stap jij maar vast in zeg je, ik moet nog even iets ophalen en terwijl jij naar het huis loopt ga ik naar de limo waar de chauffeur uitstapt om het portier voor mij te openen.
Maar dit is niet zomaar een chauffeur. Dit is jouw vriendin die er toen ook was bij de bbq waar ik jullie moest bedienen en ik moet even slikken. Ze is gekleed in een kort zwart leren rokje, een strak topje en ze heeft lange zwarte laarzen aan en die blik van haar voorspelt niet veel goeds……maar ik zeg niks en neem plaats op de achterbank.
Als zij achter het stuur zit hoor ik dat de portieren op slot gaan en als ik naar buiten kijk zie ik jou staan en je lacht heel geheimzinnig en dan zie ik dat de zgn. butler ook instapt.
We rijden weg en daar zit ik dan, helemaal alleen en geen idee wat mij te wachten staat vandaag.
Maar veel tijd om na te denken krijg ik niet, want plotseling hoor ik jouw stem via de luidsprekers en je zegt :” kleedt je uit en als je dat gedaan hebt pak je het koffertje dat voor je op de vloer staat en maak het open “.
Ik doe wat jij verlangt en plotseling zie ik iets dat op een camera lijkt, kun je me nu zien of wordt dit allemaal opgenomen ?
Maar goed, ik open het koffertje en dan hoor ik jouw stem weer : om te beginnen neem je de peniskooi en doe die om, daarna pak je de klemmen en zet die op jouw tepels en voor de rest wens ik je veel pijnlijk plezier vandaag en ik hoor dat je in lachen uitbarst en dan wordt het stil………
Plotseling stoppen we en jouw vriendin doet het portier open en zegt dat ik uit moet stappen en achter de auto moet gaan staan. Dan bindt ze mijn handen vast achter op mijn rug, knoopt een touw om mijn ballen en maakt het andere uiteinde vast aan de auto.
Nu komt ook de “butler” uit de auto en die gaat met een camera op de kofferbak van de auto zitten, je vriendin neemt weer plaats achter het stuur en langzaam komt de auto in beweging en ik kan alleen maar zorgen dat ik het tempo bij hou.
Eindelijk stoppen we en wordt het touw losgemaakt en krijg ik te drinken; het kan niet missen……..het is jouw eigengemaakte “appelsap”, alleen is het nu gekoeld.
Terwijl de “butler”door blijft gaan met filmen moet ik achter jouw vriendin aanlopen en tussen 2 bomen blijven staan, daar moet ik mijn benen spreiden en bindt ze die vast aan de bomen, daarna maakt ze eerst mijn handen weer los en dan bindt ze die ook aan de bomen.
Zo zegt ze: ik moest vandaag doen wat jouw lieve meesteres mij heeft opgedragen maar ik mag ook een deel zelf invullen………………en ze begint zich uit te kleden en waar ze `m weghaald weet ik niet maar plotseling zie ik dat ze een klein zweepje in de handen heeft en voor ik het weet heb ik een tik op mijn billen te pakken.
Dan gaat ze voor mij staan en begint zichzelf te vingeren en elke keer moet ik haar vingers schoonlikken en daarna maakt ze me weer los. Kniel beveelt ze, en gaat gebukt voor mij staan zodat ik haar beide gaatjes kan likken. Als je het niet goed doet bind ik je weer vast en zul je de zweep weer voelen………….dus ik doe zo goed mogelijk mijn best.
Ik weet niet of ik het goed heb gedaan of dat het zomaar een dreigement was maar ik krijg in ieder geval niet met de zweep, wel moet ik me over een dikke omgevallen boom buigen en wordt ik opnieuw weer vastgebonden en krijg ik een blinddoek voor.
Een tijdlang blijft het stil maar dan voel ik plotseling handen over mijn hele lichaam, overal wordt ik geknepen en betast. Dit zijn geen 2 handen, dit zijn er meer………..ben jij er nu ook of zijn het de handen van de “butler”?
Dan voel ik dat iemand iets in mijn kont drukt. Het zal toch niet de “butler “zijn? Ik ben geen homo !!!!
Ik wil wel eens een keer voelen hoe het is om er iets van achteren in te krijgen maar dan bedoel ik een dildo en moet jij het doen, ik wil niet genomen worden door een man.
Door alle verwarring in mijn hoofd kan ik niet eens voelen of het een echte of een namaak is en dan plotseling is alles voorbij…………….ik voel hoe het ding uit mijn kont wordt gehaald en ik wordt weer losgemaakt en overeind geholpen, alleen de blinddoek gaat niet af.
Je vriendin pakt me bij de hand en begeleidt me naar de auto en even later rijden we weer en ineens hoor ik jouw stem weer uit de luidspreker klinken:” als de auto straks stopt mag je de blinddoek afdoen, uitstappen en via de achteringang het huis betreden, ga dan eerst naar de badkamer om te douchen en verwijder dan de tepelklemmen maar laat de peniskooi zitten, kom dan naar de kamer waar we vanmorgen koffie hebben gedronken, klop aan en wacht tot ik zeg dat je binnen mag komen…………”
Ik doe wat je me hebt opgedragen en na het douchen klop ik netjes aan, maar het enigste wat ik hoor is gelach. Wat zal ik doen, nog een keer kloppen of wachten ?
Ik besluit nog maar even te wachten en eindelijk hoor ik je roepen dat ik binnen mag komen en daar zitten jullie naast elkaar op de bank ; jij , jouw vriendin en de “butler “ naakt en met de benen wijd.
Kom hier zeg je en lik onze gaatjes en ik begin jullie om de beurt te likken……………zes gaatjes……
Eindelijk zijn jullie allemaal klaargekomen en dan mag ik voor jou op de grond gaan zitten en samen met jullie naar een film kijken met mij in de hoofdrol…….
En terwijl jullie het grootste plezier hebben voel ik mij vernederd maar dat geeft niet want ik weet zeker dat je me vannacht nog wel zult verwennen……….
Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online