Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

eng...
Dit verhaal is echt gebeurt!
Er is een meisje Nienke (13) .
Ze woont samen met haar moeder en haar vader. Ze woont in een huis waar ze nog maar net een jaar in woont . Onder haar huis was eerder een kerkhof.Het is Zaterdag 6 augustus 2011. Ze gata naar bed. O 1 uur 's nachts gaat ze naar haar ouders omdat haar vader nog niet thuis is. Haar vader zou om kwart voor 1 thuis zijn. Ze komt aan bij haar moeder en vraagt :'waar blijft papa?'. Haar moeder vraagt die komt wel thuis ik denk dat die in de file staat. Nienke gaat weer slapen. Onder tussen komt haar vader thuis. Nienke en haar moeder horen niks. Ook het gegil van haar vader niet. Het is zondag ochtend Nienke komt met haar moeder de keuken in. Ze schrikken allebij omdat haar vader dood in de keuken ligt. Haar vader is vermoord door een geest die is op gestaan uit zijn graf.
Er zat een briefje op: MOORDENAARS ZIJN GEESTEN! Ze zijn verhuisd naar een ander huis waar ze nu gelukkig leven

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online