Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

de verdwaalde jongen deel 1
lucien,mama,zusje

op een avond ging lucien gaan slapen.maar hij kon niet slapen.en ging kijken door het raampje.toen hij plots spoken zag,hij was niet geschokt.en vroeg aan de spook:“ik wil ook een spook zijn”dat gaat wel maar dan moet je er wel iets voor doen,je moet je gezicht spoelen met warm water en je ogen sluiten,en eraan denken hoe je eruit gaat zien als spook,lucien deed het namelijk ook,hij wou in de spiegel kijken en opeens werd hij erin gezogen,aaaaaaaaauuuuu !!!!!!!!! boem!!!!! hij kwam in een andere wereld terrecht . waar namelijk spoken zijn.maar hij vond zijn spookvriend niet ????? ( het vervolg komt op zaterdag 14 augustus 2011

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online