Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

leslie en stijn maken ruzie
op een dag vroeg leslie en stijn:mama,ik wil dat je een knuffel voor ons koopt dus2 knuffels.mama antwoorde:nee kindjes ik heb geen tijd.allee mama ik wil ik wil ik wil.nee nee is nee zei mama.toen moesten ze gaan slapen.toen ze wakker werden vroegen ze weer:mama, mag ik een knuffel.die dag had mama tijd en zei:ja eerst kleren aan doen.leslie doe je rok aan en een trui en stijn een short met een t-shirt.oke mama zijden ze tegelijk.toen ze klaar waren gingen ze vertrekken.ze waren aan het zoeken en zoeken.opeens kwam papa thuis masr hij had de sleutels niet.mama had de sleutels.toen keek mama naar haar horloge en opeens AAAH PAPA IS THUIS ZOEK SNEL!!!!ik wil deze en ik deze.mama zei nee eentje stijn mag kiezen maar kies eentje voor jongens en meisjes.oke mama antwoorde hij.toen waren ze thuis aangekomen het was slaaptijd maar stijn en leslie gingen niet slapen ze wouden allebij de knuffel mama werd wakker door dat geruzie ze zei heel luid STOP!!!!!maar ze stopte nie



volgende keer vertel ik verder leuke dag verder

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 24 bezoekers online