Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Verjaardag
Alweer een jaar ouder geworden maar met een erg mooi kado dit keer. Zoals je al gelezen kan hebben genieten we erg van elkaar en van anderen. Mijn vriendin had dit jaar een speciale verrassing voor me. Het was de zaterdag na mijn verjaardag en om negen uur ging de bel. Aangezien we in een appartement wonen keek ik even wie er beneden stond. De gezichten komen me niet bekend voor en ik vraag of ik ze kan helpen via de intercom. Je kado hoor ik de man zeggen en de dame ernaast vraagt of wil je dat niet.

Ik laat ze binnen en open de deur. Ze stellen zich voor als Roy en Kelly en volgen mij naar binnen. Waar de verrassing nog groter wordt als ze Roos begroeten. Ik kijk mijn vriendin vragend aan en ze zegt dit is je kado en ook een beetje voor mij. Roos is een maand voor me jarig en ik moet toegeven dat ik haar nog geen kado heb gegeven.

Maar wat is dan het kado vraag ik en Roos kijkt me lachend aan. Wacht maar af zegt ze. Kelly loopt naar me toen en vraagt of ik met haar mee wil gaan. Waarheen vraag ik haar en als antwoord krijg ik slaapkamer te horen. Ik loop naar de slaapkamer en ze volgt me naar binnen. Na de deur achter haar dicht gedaan te hebben begint ze zich rustig uit te kleden. Tot ze voor me staat in haar witte lingerie. Ze ziet er heerlijk uit mooie grote borsten en een strak lichaam. Ik vraag haar waar ze vandaan komt en als antwoord zegt ze nu of waar ik geboren ben. Voor ik kan antwoorden geeft ze aan dat ze uit Suriname komt.

Ze kruipt bij me in bed en begint me rustig uit te kleden. Tot ik naakt voor haar lig. Ze ziet er zo geil uit dat ik me moet beheersen om niet op haar te springen. Kwart cup body met een kruisloos slipje. Witte netkousen die met jarretels vast zitten aan haar body.

Ze kruipt op me en begint me te zoenen. Mijn pik komt schokkend omhoog en drukt al snel tegen haar aan. Zal ik hem eens lekker verwennen vraagt ze en zonder het antwoord af te wachten heeft ze hem al in haar mond. Ik ben niet onervaren met gepijpt worden maar wat zij doet is echt uniek. Haar rustige geile bewegingen zorgen er al snel voor dat ik lig te genieten. Iedere keer zorgt ze ervoor dat ik bijna klaar kom en dan stopt ze even.

Ik hoor in de andere kamer Roos kreunen en ik begrijp dat ook zij aan het genieten is. Zullen we even kijken vraag Kelly en we lopen naar de logeerkamer. De deur doen we voorzichtig open. Roos staat op handen en knieën en de enorme lul van Roy zit diep in haar kutje. Met harde stoten neukt hij haar en ik zie hoe ze geniet.
Als vanzelf gaat Kelly haar hand naar achter en pakt ze mijn lul vast. We staan in de deuropening en blijven kijken. Dan laat ze mijn lul los en zet haar handen tegen de deurpost. Haar kont steekt ze naar achter en ik begrijp de hint. Ik schuif mijn lul in één beweging in haar kut.

Wat een geil gezicht om je vriendin geneukt te zien worden. Nu stopt hij zijn vinger ook nog in haar kontje. Ze kreunt en geniet als hij diep in haar kontje zit. Mijn handen hebben ondertussen de tepels van Kelly gevonden en nemen ze heerlijk onder handen. Ze kreunt even en Roos kijkt naar ons. Kom bij ons zegt ze en we lopen naar binnen.
Mijn lul glimt nog van Kelly's kut als ik hem voor Roos haar mond doe. Ze begint me te pijpen en ik moet oppassen om haar mond niet al vol te spuiten.

Ik richt mijn aandacht weer op Kelly en besluit haar eens lekker te likken. Ze gaat naast Roos op bed liggen en mijn tong speelt al snel met haar klitje. Af en toe lik ik even over haar kontje heen en als alles goed nat is duw ik voorzichtig een vinger erin. Met een wijsvinger in haar kutje en middelvinger in haar kontje komt ze al snel klaar. Nu is het jouw beurt zegt ze en gaat op me zitten. Ze voelt erg nauw aan en laat zich rustig zakken. Ik begrijp dat hij niet in haar kutje zit. Ze gaat nu rustig op en neer en begint me te neuken. Mijn handen glijden over haar billen en ik voel mijn lul als hij in haar kontje zit.

Roy pakt ondertussen wat glijmiddel en smeert Roos haar kontje ermee in. Dat past nooit hoor ik haar zeggen als hij zijn enorme lul ervoor zet. Ik zie de eikel naar binnen glijden. Hij stopt even om haar te laten wennen en gaat dan verder. De helft zit in haar kontje en ik weet hoe strak die is. Dan duwt hij hem helemaal in haar en ze kreunt. Nadat hij haar even laat wennen begint hij haar te neuken. Ik ga dit niet lang volhouden roept hij en spuit haar kontje al vol. Als hij zijn lul eruit haalt zie ik hoe zijn sperma er uit loopt. Roos ploft voldaan op bed neer. Ik laat me nu ook gaan en spuit Kelly haar kontje vol.

Eerst maar eens douchen. Wat een kado denk ik als ik onder de warme douche stap.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online