Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

lief van de rockster
kara en haar familie gingen op vakantie naar de zee. ze zaten urenlang in het vliegtuig en eindelijk waren ze er. ze liepen naar hun hotel . kara kreeg een eenpersoons kamer . haar ouders en broertje gingen de stad in mar kara ging liever naar het strand. kara liep over het strand en zag ineens een jongen gitaar spelen , het was zo mooi . de jongen keek ineens . " sorry als ik je stoor maar je kan echt goed gitaar spelen " zei kara. " vind je dat echt of lieg je tegen mij " zei de jongen en hij trok zijn wenkbrauwen op. " echt je kan goed spelen " zei kara snel , te snel eigenlijk. " kom erbij zitten " zei de jongen . kara ging langs de jongen zitten en zag voor het eerst zijn diep blauwe ogen . ze lachten en praten vanalles die avond.
word vervolgt

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online