Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

kamernummer 13
Karin keek omhoog naar de berg. de zon scheen in haar ogen. ze blokkeerde de zon door har hand aan de zijkant van haar hoofd te leggen. ze was op dvakantie in frankrijk en zou in hotel de zonnegloed slapen. dit was de eerste vakantie zonder haar ouders. ze liep de houten trap en toen ze na een vermoeiende wandelng bij de deur kwam, belde ze aan. een oude man deed open: kombinnen zei hij met een llage stem. ze zat in de serre. ik ben de htelmanager zei de man die de deur had open gedaan. karien keek om zich heen en zag een gast een krant lezen. ze zag boven de krant een beetje pluizig haar uitkomen. zijn gezicht kon ze niet zien. de hotelmanager heeft inmiddels een formulier gepakt en geeft deze aan karien. ook pakt hij een ouderwetse veer uit het potje inkt wat op de balie staat en geeft deze ook aan haar. ze pakdt de pen aan en begint te schrijven. er komt een donkerrode vloeistof uit, maar karin let hier niet op en begint het formulier in te vullen. bij haar kamer aangekomen opent de manager haar deur. karin wil haar vriend elijk aan en zegt: wat je ook doet ga nooit naar kamer nummer 13. karin schud haar hoofd en hij laat haar erdoor. die nacht wordkarien wakker. ze heeft net een nachtmerrie gehad met allemaal duistere schimmen erin. ze loopt naar de douche en neemt een glas water de woorden van de manager spoken door haar hoofd. nooit naar kamer nummer 13. pff ik ga gewoon even gauw kijken en ren dan snel weg. 13 gaf het nummer op de deur aan. hij stond op een kier en ze besloot naar binnen te gaan. ze keek om zich heen en zag in de hoek wat weg schieten. ze schrok een rat die hatte ze. ze zag een kast en keek er in.haar ogen sprongen open en ze zag vier harten op sterk water staan ze deinsde achteruit en stootte tegen iet zachts . toen ze achter zich keek zag ze vier lijken hangen met bebloede buik. allemaal meisjes van haar leeftijd. ze rende naar de kamer uit maar in de deuropening stond een schim. het was de man die die middag in de serre zat. ze zag zijn pluizige haar en toen ze iets naar beneden keek zag ze dat hij een zombie was. hij lachte hard en ze wou terug de kamer inrennen maar daar stond de manager met een groot slagermes in zijn hand. hij zei met zware stem: ik heb nog zo gezegd ga nooit naar kamer nummer dertien hij lachte er er is nooit meer iets van haar vernomen een weekje later staat er een met haar koffer voor hotel zonnegloed. dit wad de eerste vakantie zonder haar ouders. meteen ook haar laatste.

dus beste lezertjes als de manager zegt nooit in kamer bv.kamer dertien komen luister dan ook naar hem.

gr. xxx

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online