Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

het gepeste meisje teesa
er was een meisje teesa,ze werd vaak gepest op school,op straat,bij de winkel zelfs.ze wou het maar niet vertellen tegen haar ouders maar op een dag wel dus lees het verhaal wat er allemaal gebeurde:
teesa ging alleen naar school.de pestkoppen waren ook onderweg.de pestkoppen zagen teesa ze gingen naar haar toe en begonnen haar te pesten.teesa was het zat.ze fietste supersnel ging naar de juf en zei het.
teesa zei:juf brent jens en sep peste mij.de juf antwoorde:weten je ouders het?teesa antwoorde daarop:ik ga eerlijk zijn,nee ze weten het niet.de juf zei daarop:nou dan zeg je dat je ouders morgen moeten komen.teesa antwoorde daarop:oke juf dankje maar geef je ze ook straf?juf zei:ja hoor ga nu maar in de rij de bel is gegaan.teesa:oke en dankje.juf zei toen:graag gedaan.die dag later:teesa zei:ik heb mijn ouders mee.toen zei de juf:goed,mevrouw en meneer de verkeke ik wil praten
ouders van teesa zeiden:oke waarover?juf zei:gisteren zei teesa dat brent jens en sep de pestkoppen haar peste.de ouders van teesa zeiden:maar teesa lieverd waarom zei je het dan niet.teesa antwoorde daarop:nou ik durfde het niet.de ouders:waarom?ik dacht dat jullie mij niet zouden geloven.maar natuurlijk wel dat doen we altijd.oke moeder en ik zeg graag nog iets tegen degene die dit lezen:als je een kind krijgt zeg je altijd of er pestkoppen hen pesten anders ga je naar hun juf of ben je zelf een kind zeg het tegen je ouders






EINDE!!!!!

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online