Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

ik ben de slaaf en hij is mijn meester vervolg
VERVOLG:

zijn dikke lul pompt op en neer op en neer in mijn sterretje, ik voel me machteloos maar ben het al gewend. mijn meester stopt en haalt wat onder de tafel vandaan een dikke didlo hij stopt hem in mijn kont en zet hem op de hardste stand. ik kreun van genot en van pijn. dan stopt hij een vinger in mijn kutje hij zegt 'Ik neuk je met mijn vingers kleine hoer' hij zegt het op een lieve toon. ik voel nog steeds de didlo op de hardste stand staan.
nu stopt hij met mij te vingeren (wat ik wel jammer vind) en haalt de didlo eruit en gaat weer met zijn dikke lul boven mijn gezicht hangen. dat is dus een teken dat ik hem moet pijpen.
ik pijp hem en doe mijn best om niet over te geven maar helaas ik moet overgeven, hij merkt het maar doet er niks aan dus heb ik geen keus en moet mijn kots doorslikken. ik voel hem klaar komen en op dat moment komt een andere man binnen net als hij is binnengekomen voel ik het sperma in mijn mond stromen en moet het zoals altijd doorslikken. de andere man komt erbij zitten en haalt gelijk zijn lul eruit en steekt hem in mijn kutje. nu kreun ik vooral van genot ze gaan allebein nog even door en dan pakken ze 3 didlo's ze stoppen er 1 in mijn sterretje een in mijn kutje en een in mijn mond en laten me nog zo even zitten. het lijkt uren te duren maar later komen ze terug en maken me los:
ik mag gaan en word morgen weer verwacht.

EINDE DIT IS MIJN EERSTE VERHAAL (MET HET EERSTE DEEL ERBIJ)

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 8 bezoekers online