Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Liefde op het eerste gezicht
Doei he, tot zo! wel optijd komen he? ja doei!!
Lachend zwaait Lili die eigenlijk Lisanne heet haar vriend Jochem uit.
Langzaam fietst ze verder, denkend aan de komende middag. Ze gaat met Jochem naar Giethoorn, daar gaan ze een bootje huren. Dat word zo romantisch, denkt Lili. Lili heeft nog nooit gezoent en ze hoopt dat ze nu een keer gaat zoenen. Hoe gaat dat eigenlijk, denkt ze, hoe smaakt het? Hopelijk komt ze dat vanmiddag te weten. Denkend aan vanmiddag komt ze thuis, haar moeder is nog aan het werk en haar vader zal wel weer eens weg zijn met zijn vrienden. Sinds haar vader is ontslagen komt hij steeds vaker dronken thuis van de uitstapjes met zijn vrienden. Maja, niet aan denken anders bederft ze haar romantische boottochtje nog, vanmiddag.

Hehe, waar bleef je nou? zegt Lili lachend, tjonge ben ik een keer op tijd klaagt ze nog, doet Jochem er nog een schepje bovenop!Zullen we dan maar naar het station gaan? is goed, zegt Lili. Zo, zo zitten ze eindelijk in de trein. Eigenlijk hadden we ook wel op de fiets kunnen gaan, zegt Jochem. Ja maar dan waren we veel te moe geweest om nog die boot te besturen, zegt Lili. Eigenlijk waren we dan veel te duf om te zoenen denkt ze. Poeh h├â┬ę, we zijn er..... zegt Jochem uitgepuft van de hitte. Nou nog 5 minuten lopen en we zijn er. Hoeveel uur willen jullie? vraagt de man die de fluisterboten verhuurt. Nou, zegt Jochem, Nou, doe maar 3 1/2 uur. Dat is dan 30 euro alsjeblieft. Daar zitten ze dan eindelijk in de boot, we hebben wel het goede weer uitgekozen he!? zegt Lili tevreden. Ja, precies het goede moment om te zoenen.. zegt Jochem. Poeh zeg, ik dacht dat je nooit zoiets zou zeggen, zegt Lili lachend. Wordt het een gewone of zo n lekkere sappige tongzoen, vraagt Jochem. Joh, geef mij maar de laatste. Daar gaan ze dan, hun lippen steeds dichter bij elkaar, en ..... ze zoenen. Nou, dat moeten we vaker doen, zegt Jochem dromerig.
wordt vervolgd

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 13 bezoekers online