Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

sara en lara
er waren 2 meisjes ze waren altijd samen ze waren een soort zusjes de een heten sara en de ander Lara op een dag was er een feestje bij hun buurmeisje iedereen ging er naar toe ook sara en Lara het was erg druk en toen op eens gingen de lichten aan en uit aan en uit en daarna veranderde de muziek in donder geluid en buiten begon het te regenen iedereen was bang iedereen naar buiten maar toen opeens werd er op de deur geklopt steeds klop...klop...klop...klop... wieee riep sara er kwam niks alleen klop....klop...klop...klop...iedereen was bang en toen werd alles weer normaal behalve er waren schaduwen bij elke raam en noch 2 minuten gingen ze weg iedereen greep de risico en ging naar buiten sara en Lara bleven als laatst ze gingen de baby zusje van hun buurmeisje halen maar toen ze boven aankwamen was ze al weg het buurmeisje riep van beneden dat ze haar al had snel liepen sara en Lara naar beneden maar het was te laat net toen ze aankwamen klapte de deur dicht de muziek ging weer aan en er kwam een gniffelende lag tussen door waarom doet u ons dit aan waarom riep sara hihihihihihihihhihihihihihihiihihih kwam er door de luidsprekers Lara was erg bang en had niets meer onder controle ze wist niet wad ze deed en toen gieten ze een glas limonade over de luidspreker doem de luidspreker ontploften en dat was hun redding wand de glas brak en daardoor konden ze ontsnappen maar voor het raam zagen ze dat iedereen die op het feest was stond te glimlachen en daarna kwam Jimmy met een megafoon voor het raam staan en toen riep iedereen gefopt sara en Lara wisten dat ze hoe dan ook wraak zullen nemen op hun








Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online