Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Vrijwilig verkracht
Het was rond 2 uur toen Nathalie terug keerde van de discotheek naar haar bungalow. De auto's mochten niet meer binnen dus ging ze te voet. Het was best lastig want ze woonde aan de andere kant van de camping. Ze was nog niet zo ver toen ze een man van rond de 50 in het oog kreeg. Hij moest al een kwartiertje achter haar stappen toen hij haar inhaalde. Hij vroeg haar naam en tot hoelang ze op de camping bleef. Nathalie antwoordde en negeerde zijn blik op haar decolleté. De man stapte voor haar en toen Nathalie een straatje instapte keerde hij op zijn stappen terug. Ze was bijna thuis gewoon nog het donker steegje in de douches oversteken en dan was ze er.

In het donker steegje stapte de man sneller. Hij nam Nathalie bij de arm en fluisterde in haar oor: "Nathalie, ik heb zin in iets en jij gaat me dit geven. Als je iets zegt schiet ik je neer." Nathalie was behoorlijk bang en zweeg. Hij sleurde haar het straatje uit in zijn bungalow. waar hij haar op bed gooide. Hij nam een camera zodat hij alles zou filmen. Met een schaar knipte hij al haar kleren door. Nathalie die al 5 jaar vrijgezel was had wel zin in sex. Dus begon ze de ballen van de man te kneden en aan zijn lul te zuigen. Hij genoot ervan en begon haar te beffen in standje 69. Nathalie kwam voor het eerst klaar toen hij zijn pistool nam. Geschrokken stopte Nathalie met pijpen en hij draaide haar op haar rug. Stilletjes deed hij de loper van zijn pistool in haar nat kutje en begon er in en uit mee te gaan. Nathalie kreunde en kwam een stuk of 3 keer klaar.

Hij haalde het geweer er uit en stopte zijn stijve pik erin. In en uit in en uit. De man kwam klaar. En stopte toen het geweer in haar reet terwijl hij verder deed. Nathalie kreunde weer. Hij stopte het geweer weg en haalde zijn hond. Hij verplichte haar de hond te neuken terwijl hij haar van achter pakte. De hond likte haar overal. Iedereen kwam bijna op hetzelfde moment klaar. Nathalie had het heerlijk gevonden. Ze vond het jammer dat ze morgen weg moest want ze wou het wel opnieuw eens doen. Maar toen ze een week later het filmpje op Youporn zag begon ze te wenen want haar naam en al stond erbij. Ze wist dat ze niks tegen de politie kon zeggen want je zag duidelijk dat ze het wilde. Ook had ze ondekt dat de man haar aids had gegeven en dat ze zwanger was. Maar ze wist niet of het van de man of van de hond was.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online