Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

echtgebeurt kijk!
Heey Marchella ,
heey zij ik terug tegen mijn bff's
Jennifer,Brittney,Amber kom je nog naar school we zijn bijna te laat ja ja zij ik ik keek op de klok nee hoor nog een half uur! oo xd maar dan kunnen we alfast naar school lopen..
Oke.. Hee die agenda is leuk! zij amber zullen we naar binnen gaan oke zeiden we toen brittney de agenda had gekocht gingen we naar bhuiten ik keek even om en zag best wel een enge man! ik fluisterde naar mijn vriendenen eey.. die man is eng! Ja zeiden ze even later keken we om en zagen we hem weer! we liepen wat sneller en hij ook oen zijn we gaan rennen maar hij was niet zo snel toen we op school waren hadden we het tegen onze vrienden verteld toen de les was afgelopen stond die man op ops te wachten! we zijden tijgen onze vrienden ja dat is em!! we gingen naar de juffrouw en we hadden het verhaal verteld en dat vertel ik je in deel 2 :D

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 6 bezoekers online