Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Groepsex
Emma was 21 jaar met een mooi uiterlijk. ze was vrijgezel, wat ze niet heel erg vond.
Op een dag, rond een uur of 5 werd Emma gebeld. 'hai em, heb je zin om naar henks feest te komen vanavond?' zei lisa aan de andere kant van de telefoon. dat leek emma wel wat en ze spraken af om er samen heen te gaan

rond een uur of 10 zaten Henk, marc, lisa, emma, frank, kiki aan de biertjes. ze hadden wel wat op en het gesprek draaide al snel uit op sex. na een tijdje had henk een pornofilm opgezet. Je zag hoe een man bij een hoer naar binnen ging en daar voor veel geld een heerlijke avond beleefde. Toen ze al even aan het kijken waren keek emma stiekem naar de anderen. kiki zat met haar hand in haar broekje en je zag duidelijk dat dit haar zeer opwond. marc zat onbeschaamd zonder onderbroek of broek zichzelf af te trekken. frank kreunde zachtjes mee met de film. emma werd erg opgewonden. toen zag ze dat lisa henk aftrok en henk vingerde lisa. opeens stond frank voor haar en zijn stijve zat voor haar mond. wordt vervolgd

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online