Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

samson en gert de bal
op een mooie herfstdag gaan samson en gert naar het park en ze zijn niet alleen er zijn veel mensen in het park . ze wandelen,lezen een boek op een bank of zitten bij hun kinderen in de speeltuin. door het heerlijke zonnetje lijkt het wel zomer! samson en gert willen een wandeling maken na een tijd horen samson en gert de kreten van joelende kinderen . die voetballen op het een grote speelweide naast de grote vijver . plots stopt het gejoel......en wordt er luid gehuild . de bal !!! schreewt een jongentje . samson en gert gaan kijken wat er aan de hand is . onze bal is in het water gevallen !!! verteld de jongen huilend aan samson en gert en ja hoor daar drijft de rode bal......in het midden van de vijver ik wil mijn bal terug schreewt het jongentje samson wil deb al wel pakken hij springt in het wateren haldde bal er uit jopie zeiden ze en bedankte samson en gert samson heeft een cadautje gekregen dat heeft hij wel verdiend einde



Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online