Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Natascha
Natascha's verjaardag

Dit jaar viel je verjaardag op een Zaterdag, de perfecte dag om de visite uit te smeren over de ochtend en middag
zodat we het wat rustiger aan konden doen.
Rond 4 uur smiddags was de meeste visite al geweest en alleen Opa en Oma waren nog aanwezig en druk met de kleinkinderen bezig.
Na het nodige vaatwerk opgeruimd te hebben vraag je aan me wat we zullen gaan eten? Ik zeg wacht maar af het zal iets speciaals zijn.
Hierop geven opa & oma aan dat ze ook maar eens op huis aangaan en geven mij een knipoog. Je snapt er niets van, ik loop naar boven en kom een tijdje later weer
beneden met de reiskoffertjes van de kinderen.
Deze staan te springen en te gillen van plezier want vannacht mogen ze bij Opa en Oma logeren!!
Na de nodige kussen en knuffels nemen we afscheid van ze, opa & oma beloven de kinderen de volgende avond weer thuis te brengen.
We blijven met ze 2-en achter en ik stel je gerust door te zeggen dat ik alles al uitgebreid besproken had met me moeder en dat het helemaal goed
komt met de kinderen.

Dit stelt je gerust en je wordt nieuwsgierig naar de avond die nog moet beginnen. Ik stel voor om eerst maar eens een drankje te nemen om te proosten op je verjaardag.
Na een slokje genomen te hebben stel ik voor om even lekker een badje te pakken en ons om te kleden. Als we eenmaal een tijdje in bad zitten vraag je aan me wat de verdere plannen
voor vanavond zijn.
Ik zeg dat je het maar moet afwachten maar beloof je een 'bevredigingsvolle' avond ! Met deze beeldvormige omschrijving in je hoofd vermoed je al een beetje wat er gebeuren gaat
maar het waar en hoe maakt je toch nieuwsgierig en geilig.
Je spreid je benen een beetje terwijl je aan 1 van onze wilde neukpartijen denkt, ik merk het en streel met me handen over je bovenbenen totdat ik bij je schaamlipjes beland en deze
met twee vingers een beetje uitelkaar duw zodat ik je geile neukgrotje kan zien.
Ik stop een vinger in je natte kutje gevolgd door nog 1 , je kreunt zachtjes en na een tijdje gevingerd te zijn is je kutje kletsnat. Ik duw met me handen je geile kutje tegen me mond en begin je klitje te likken. Zalig vind je het en moedigt me aan om je sneller te likken, als er ook nog eens gelijktijdig twee vingers je kutje verwennen kom je al snel klaar.
Ik lik je kutsappen op en zeg je dat dit nog maar het voorafje is, een siddering van geiligheid schiet door je lichaam en je wordt nu wel heel nieuwsgierig
naar het verdere verloop van de avond.
Kom zeg je laten we ons aankleden, we beginnen ondertussen ook wel aardige trek te krijgen. Je doet een mooi lingerie setje aan, en ik me Hugo Boss setje. Zoals vaak het geval is ben ik na een
minuut of 5 klaar en ga vast naar beneden.
Om me te verassen doe je netkousen aan, een zwart kort rokje dat net je billetjes bedekt en een rood/zwart topje dat mij een een mooie inkijk geeft op je heerlijke tietjes.
Daarna maak je het af door net iets over de top make-up op te doen wat je volle mooie lippen geeft en een geile ietwat strenge blik aan je ogen.
Als je beneden komt zie je aan me dat het me zeer goed bevalt !! Mede door de grote bobbel in me broek weet je dat je me nog steeds als de eerste dag dat we elkaar ontmoeten het hoofd gek kan maken.
Je glimlacht en ik zeg je dat je er heerlijk sletterig uitziet. Ik vraag je je ogen dicht te doen en op de bank te gaan zitten... als je je ogen weer opent staat er een rechthoekig kado op de tafel.
Een grote doos verpakt in goud en zilverkleurig papier met vaag de bewoording 'sexyheels' erop gedrukt, je kan niet wachten om het te openen ! Als je de doos opent zie je de glimnmende lakleren laarzen erin liggen welke je eigenlijk al heel lang wilde hebben.
Oh schatje zeg je dat is toch veels te duur en naar me werk of thuis kan ik ze niet dragen omdat het veels te hoerig over zou komen.
Ik zeg vanavond kan je ze wel aan en vraag je ze aan te trekken, het is gelukkig de goede maat en ze maken je sletterige outfit voor vanavond perfect af !
Dan gaat plots de voordeur bel en ik zeg kom we gaan, een beetje onwennig nog van de hoge hakken loop je voorzichtig mee naar de voordeur en als ik hem open zie je een taxi
staan.
Een jonge chauffeur loopt achter ons aan naar de taxi en je voelt dat die ondertussen aandachtig een geile blik op je kontje en laarzen werpt.
Je probeert voorzichtig in te stappen als de chauffeur de deur openhoud maar kan niet voorkomen dat die toch een snelle blik op je slipje kan werpen. Het geeft je een
spannend en geil gevoel in je buik.
Als ik naast je zit gaat de taxi rijden en al snel zitten we op de snelweg, je ziet de taximeter oplopen en vraagt zachtjes in me oor of het niet een te dure grap wordt zo. Ik zeg rustig nou maar
en ontspan je ik heb een speciale deal met de chauffeur gemaakt.
Wat dan vraag je nieuwsgierig? Ik zeg als je me lul lekker leegzuigt hier op de achterbank dan hoeven we maar de helft te betalen. Met de befpartij in de badkamer nog vers in je geheugen
wordt je weer supergeil en laat je je hand op me broek glijden met een paar vingerbewegingen heb je al snel de knopen los van me broek en voel je me keiharde pik.
Je trekt me short wat lager en me pik springt er zowat uit, de chauffeur kan alles goed zien en moedigt je aan om me lul lekker te gaan zuigen.
Op dat moment laat je je hoofd naar beneden zakken en laat langzaam me lul in je mond glijden...hmmm heerlijk vind je het om me harde pik in je mond te voelen en begint eraan te zuigen. De chauffeur zegt zo dat is een lekker wijffie dat je hebt en wat kan ze heerlijk pijpen!
Het wind je op en je gaat me steeds harder zuigen, de chauffeur kan het goed zien door ze spiegel en kijkt tevreden toe. Op een gegeven moment houd ik het niet meer en kom spuitend in je mond klaar.. je slikt de lading sperma lekker door en gaat weer overeind zitten.
Ik doe me broek weer dicht en zie dat we bijna bij de eindbestemming zijn en jij ook en weet nu ook precies waar we heengaan 'de parenclub' waar we al een paar jaar niet meer geweest zijn.
Een geil lachje van jou bevestigd me vermoeden dat je er veel zin in hebt. We nemen afscheid van de chauffeur welke beloofd ons weer rond 4-en snachts op te pikken.
Eenmaal binnen zien we dat de boel grondig verbouwd is en het allemaal wat chiquer is geworden zo ook het restaurant waar we eerst maar eens lekker een hapje gaan doen. Een heerlijk buffet met
goed eten en een paar glazen champagne nuttigen we, terwijl we praten over wat er vanavond verder op het 'menu' staat.
Meerdere stellen zitten samen om ons heen ook te eten en iedereen heeft ze best gedaan om er sensueel maar ook ietwat geil uit te zien. Het bevalt ons prima en na een tijdje besluiten we
om ons naar de bar te begeven.
Op de dansvloer zien we al de eerste stellen ontdaan van hun kleding dansen en we raken al aardig in de mood. Na een tijdje raken we aan de praat met een ander stel wat een beetje van onze leeftijd is. Rond half 12 vraagt de DJ of iedereen zich wil ontdoen van de kleding omdat om 12 uur de VIP club begint. Je vraagt je af wat dat mag inhouden maar ik verraad nog niks en samen met het ander stel lopen we naar de omkleed ruimte en doen onze spullen in een kluisje.
Ik zie dat de vrouw van het stel aardige borsten heeft en ze heeft door dat ik er naar kijk. Ondertussen kijkt de man van het stel aandachtig naar jou kontje als je bukt om je rokje uit te doen.
Een klein erectie kan die niet voorkomen en je ziet het maar dat komt de geilige sfeer alleen maar ten goede.
Met ze vieren lopen we weer naar de bar toe en 'per ongeluk' laat je zachtjes tijdens het lopen je hand tegen de jongen ze pik stoten, ik doe hetzelfde bij ze vriendin door even
voorzichtig tegen d'r ietwat mollige kontje aan te tikken.
Na een drankje genomen te hebben is het twaalf uur en dempen de lichten. De dansvloer is leeggemaakt en op de opzwepende deunen van een disco/house nummer komen er zes strippers te voorschijn die een show opvoeren en zich langzaam ontkleden.
Je vind het prachtig en opwindend tegelijk, je drukt je kontje tegen me aan en voelt dat me pik begint te groeien. Als de strippers alleen nog maar hun slip aan hebben roept de DJ om dat er een speciale verjaardagsgast is ...
Ietwat rood en verlegen hoor je je naam omroepen en tegelijk wordt je bij me weggetrokken om op een speciale zetel plaats te nemen terwijl de strippers een act opvoeren.
Je wordt overal gestreeld en al gauw maken de zenuwen plaats voor geiligheid, helemaal als 1 van de strippers met ze harde pik in ze broek op je kutje gaat rijden, een andere stripper gaat aangemoedigd door het publiek heerlijk je tietjes strelen en al snel weet die een tepel bloot te leggen en eraan te zuigen.
Gek van geiligheid bedank je hem door over ze keiharde bobbel te wrijven, dit laat hem niet ongedeerd en al snel begeleid die je hand ze slip in zodat je ze harde pik kan voelen.
Heerlijk vind je het en je laat je lekker gaan, langzaam trek je hem af terwijl er door de andere strippers aan je tietjes wordt gezuigd en gestreeld. De stripper die je droog aan het neuken was
trekt je slipje langzaam naar beneden en begint je heerlijke kletsnatte kutje te likken en te vingeren. Je spreid je benen zodat die goed bij je geile kutje kan. Het is een supergeil gezicht om je zo hoerig te zien zitten met je laklaarzen aan terwijl je door meerdere mannen verwend wordt!
Kreunend van genot trek je de andere stripper nog steeds af terwijl je ze lekkere grote harde pik langzaam naar je mond begeleid, het publiek vind het geweldig als ze langzaam ze grote pik in je mond zien verdwijnen.
Steeds harder begin je aan ze pik te zuigen terwijl de andere strippers je kut en tieten verwennen! Al snel kom je schokkend klaar en gaan de strippers onder luid applaus even pauze houden.
Verdwaasd van zoveel genot zie je me al gauw aan een tafeltje zitten met dat andere stel en kruip je lekker op me schoot.
Een grote fles champagne staat klaar en je bedankt me uitbundig voor dit geweldige kado !

Na een klein uurtje en aardig wat drankjes op besluiten we met ze vieren het bubbelbad in te gaan, op de weg erheen zien we veel stellen met elkaar sexen en ook af en toe een stripper erbij die maar al te graag hun best doen om de vrouwtjes extra te verwennen.
Als we lekker ontspannen in het bubbelbad zitten wordt de sfeer alweer gauw geil, als Gaby ( de vrouw van het stel ) haar hand op me been legt en langzaam richting me pik omhoog gaat
kan ik het niet laten om haar kutje ook even te voelen. Ze is heerlijk nat en kreunt zachtjes als ik twee vingers in d'r kutje laat verdwijnen. Je hebt het door en doet je benen wat wijder
zodat Dave ze hand ook al snel richting je super geile kutje verdwijnt.
Jullie kreunen allebei als we eenmaal wat harder en sneller jullie kutjes vingeren. We stellen voor om boven door te gaan zodat we wat uitgebreider tekeer kunnen gaan.
Met ze vieren lopen we de trap op naar boven waar het licht aardig gedempt is zodat onze ogen even moeten wennen voordat we weer wat zien. In de diverse relax-ruimtes zien en horen we
de meeste stellen lekker sexen met elkaar.
Het wind ons alle 4 op en al gauw komen we bij een ruimte met een gigantisch bed wat plek genoeg bied voor meerdere personen. De ruimte is in 'moulin rouge' stijl en past perfect bij onze geile
outfits.
Ik pak je vast en begin met je te tongzoenen ondertussen begeleid ik je zachtjes naar het bed en leg je op je rug, het andere stel heeft ons voorbeeld gevolgd en zo liggen de twee sletterige dames lekker al snel naast elkaar. Langzaam zakken Dave en ikzelf met onze monden richting jullie heerlijke kutjes.
Uit pure geiligheid beginnen jullie elkaar te tongzoenen en te strelen terwijl Dave en ik op tactische wijze jullie lingerie setjes uitdoen. De laklaarzen laat ik aan omdat ze je een supergeile uitstraling geven.
Al snel glijden onze tongen over jullie klitjes terwijl er meerdere vingers jullie kletsnatte kutjes inglijden, kreunend van genot beginnen de dames steeds wilder te tongzoenen en elkaars tepels te
knijpen.
Om jullie niet te snel te laten klaarkomen en uit geile nieuwsgierigheid van de mannen besluiten we te wisselen van plek. Het kutje van Gaby smaakt heerllijk en al gauw zie ik dat Dave je neukgrotje ook aardig kan verwennnen. (Het is een supergeil gezicht om je zo met je benen wijd en je laarzen aan op het klassieke bed te zien genieten.)
Het duurt dan ook niet lang voordat jullie allebei heerlijk spuitend klaarkomen! Dave en ik vinden het heerlijk om jullie kutsappen op te likken terwijl jullie het uitkreunen van genot.
Met onze pikken die onderhand keihard zijn besluiten we jullie genot nog even te verlengen door hem langzaam in jullie kletsnatte kutjes te schuiven. Jullie vinden het heerlijk geil om eens door
een ander geneukt te worden en al gauw worden we aangemoedigt om jullie kutjes lekker hard en diep te nemen.
Ondertussen bevredigen jullie elkaars klitjes met de vingers en zo beleven jullie al snel weer een orgasme waarbij de kutsappen fllink vloeien. Dit moedigt ons aan om jullie nog harder te neuken
en onder heftig gekreun spuiten we een grote lading sperma jullie kutjes in.
Moe maar voldaan blijven we een tijdje liggen om naar verloop van tijd maar eens een afspoelertje te pakken.
Na een verfrissend douchje besluiten we met ze 4-en een drankje te gaan drinken. Het is nu rond 3-en en Gaby en Dave moeten helaas weer naar huis om geen ruzie met de oppas te krijgen. We nemen uitgebreid afscheid en beloven spoedig weer contact op te nemen.
Omdat we nog een uurtje te gaan hebben voordat de taxi ons op komt pikken besluiten we nog een rondje door de club te lopen, het is al wat rustiger aan het worden en de meeste relax ruimtes zijn
nu leeg.
Toch zien we nog hier en daar stellen die nog heerlijk aan het sexen zijn. We besluiten op een bankje plaats te nemen waar we uitzicht hebben op een jong stel dat heerlijk aan het neuken is.
Je ziet dat het me niet ongemoeid laat doordat me pik weer begint te groeien, je legt je hand erop en al snel is die weer keihard. We besluiten toch maar een plek op te zoeken waar we nog
even snel kunnen neuken om daarna nog een drankje te nemen en dan naar huis te gaan.
Eenmaal ontkleed op het bed beslluit ik je kutje eerst maar weer eens lekker te likken zodat die lekker nat wordt. Zonder het door te hebben krijgen we gezelschap van 2 strippers die een beetje overbodig vragen of we het nog naar ons zin hebben.
Je ziet al snel dat de stripper die je in het begin van de avond pijpte er ook bij is, je duwt me hoofd weer tussen je benen en ik begin je geile kutje weer te likken en te vingeren.
Het wind de strippers ook op en al snel kruipen ze ook op het bed, al snel haalt de eerste stripper ze grote lul uit ze slip en je vraagt of je de pijpbeurt zal afmaken van eerder op de avond...
binnen no time glijd ze grote neukstaaf je mondje binnen en je begint hem heerlijk te zuigen.
De andere stripper begint zich af te trekken bij het zien van zoveel geilgheid, dan neem ik het initiatief en stop met je kutje te beffen en ga op me rug liggen. Je hebt het door en gek van geiligheid
stop je even met pijpen gaat op me zitten en laat je met je kletsnatte kutje over me keiharde paal zakken.
Je pakt de keiharde lul van de stripper weer om hem lekker diep in je mond te stoppen. Ondertussen neuk ik je kutje lekker en geef de derde stripper aan om je kontje lekker in te smeren
met glijmiddel.
Je kreunt van genot als je de koude gel over je kontje voelt glijden, heel langzaam glijd een vinger je kontje in en je wordt gek van genot. Ik begin je harder te neuken terwijl ik met me handen je billen uitelkaar duw.
Dan voel je hoe heel langzaam een derde pik je kontje in glijd , je kreunt het uit en al snel wordt je heerlijk ritmisch geneukt in je kutje, mondje en kontje !! Het schouwspel wordt bekeken door de andere 4 strippers die eigenlijk al naar huis mochten maar zich afvroegen waar hun maten zich bevonden.
Al snel komt de stripper klaar in je mond en een dike straal sperma vult je mond je vindt het heerlijk om zo hoerig genomen te worden en je slikt het gulzig door en je wenkt 1 van de andere strippers om hem ook lekker te pijpen zodat je lekker door kan gaan. Je vind het supergeil om door zoveel heerlijke keiharde pikken genomen te worden
Een nieuwe keiharde pik glijd je mond in en je begint hem lekker hard te zuigen, op een gegeven moment voel je een siddering gevolgd door een warme straal sperma die je kontje in spuit....
ikzelf hou het daardoor ook niet meer en spuit je kutje ook vol.
De stripper haalt ze neukstaaf uit je kont en ik voel de sperma uit je kontgaatje druipen, dit wind me zo op dat me pik weer hard wordt en ik je voor de tweede keer ga neuken. Gek van geiligheid begin je weer hard te zuigen terwijl ik een andere stripper alweer ze grote keiharde lul tegen je kontgaatje aan zie drukken. Door alle sappen glijd die er soepel in en al snel wordt je weer door drie neukstaven geneukt.
Je houd het bijna niet meer als er weer een lading sperma je mondje in wordt gespoten, als een echt sletje smeek je bijna of je ook de laatste stripper mag leegzuigen.
Gretig en supergeil begin je ook aan de laastste keiharde lul superhard te zuigen ! We moedigen je aan door je dingen te zeggen als laat je maar lekker nemen slet , wat ben je toch een lekker neukhoertje,
Je wordt gek van deze woorden en met je glimmende laarzen nog aan kom je voor de zoveelste keer spuitend klaar.
Schokkend van genot blijf je klaarkomen en al snel voel je dat ik ook weer kom en je kutje weer volspuit, de stripper die je kontje neemt houd het ook niet meer en een dikke straal sperma schiet je
kont in...je vindt het heerlijk en met je laatste krachten zuig je ook de laatste pik leeg en slikt tevreden ze lading sperma in.
De avond is ten einde en na een verfrissende douche en een laatste drankje besluiten we naar buiten te gaan, 2 koplampen knipperen op de parkeerplaats en we zien al gauw dat het de jonge taxichauffeur is.
We laten ons ploffen op de achterbank en je valt met je hoofd op me schoot half in slaap. Onderweg naar huis vertel ik de taxichauffeur hoe het ongeveer eraan toe gaat zo een avondje clubben
en hij vind het geweldig om te horen.
Al snel zijn we weer thuis en ik vraag de taxichauffeur of die even kan wachten zodat ik het geld kan pakken, dan zeg jij je mag ook wel even binnen komen voor een drankje ? De chauffeur vind het prima en even later zitten we met ze drie-en op de bank.
Door je tukje in de taxi ben je weer een beetje over je vermoeidheid heen en denkend aan de supergeile avond heb je al snel weer zin om nog 1 keer flink hard genomen te worden. De drank en je geile mood doen je besluiten om je op de wc stiekum weer uit te kleden en slechts in je laklaarzen weer binnen te komen.
De taxichauffeur en ik kijken elkaar even perplex aan om daarna als snel tot actie over te komen, je zegt tegen ons ho,ho ik ben de baas en wil keihard op ze hondjes genomen worden door jullie om beurten.
Je gaat op je knietjes op de bank zitten zodat we een goed uitzicht hebben op je kutje en kontje welke nog rood is van de neukbeurten eerder op de avond, de taxichauffeur haalt ze keiharde pik
tevoorschijn en duwt hem lekker hard je geile neukgrotje in. Je kreunt het weer uit en roept dat je als een geile neukhoer lekker diep en hard genomen wilt worden!
De jongen doet ze best en steeds harder en dieper wordt je genomen totdat hij het niet meer houd en je kutje weer een fikse lading sperma te verwerken krijgt.
Dan is het mijn beurt en ik ram me keiharde pik moeiteloos je met sperma gevulde kut in, al snel neuk ik je harder en harder en je gilt het nu uit van geiligheid. Als een sletje
die nooit genoeg heeft voel je dat me laatste sperma lading je kutje in spuit !
De jongen alweer opgewonden door me neukbeurt heeft alweer een keiharde lul, je ziet het en krijgt een geil idee. Je vraagt me om half over je heen te gaan staan zodat je me pik
in je mond kan nemen. Deze wordt weer langzaamaan harder en harder.
Dan pak je wat glijmiddel en smeert me kontje ermee in , je stopt er een vinger in en ik begin geiler en geiler te worden.
Al snel glijdt er een tweede vinger in terwijl je me harder begint te zuigen. Met je andere hand pak je de pik van de jongen en trekt hem af , dan begeleid je hem langzaam naar me kont
en al snel voel ik hoe de jongen ze pik langzaam me kont inglijd.
Het is een heerlijk gevoel en al snel wordt ik harder en dieper geneukt, je vindt het een geil gezicht en moedigt de jongen aan om me harder en harder te neuken.
Al snel houd ik het niet meer en terwijl je de laatste sperma druppels uit me pik zuigt voel ik hoe de jongen ze keiharde lul in me leegspuit.
Moe en voldaan laten we de jongen uit om kort daarna heerlijk tegen elkaar aan in slaap te vallen.
Na heerlijk uitgeslapen te hebben duurt het niet lang of me keiharde ochtend pik glijd alweer je natte kutje in .. zachtjes kreunend laat je je weer flink nemen. We zijn onverzadigbaar
door alle heerlijke ervaringen.
Al neukend en slapend relaxen we de middag uit, dan pakken we een douchje, eten wat en al snel is het weer avond en zijn de kindjes ook weer terug van hun logeerpartij.
We bedanken opa & oma en je vertelt hun dat we van een heerlijke avond hebben genoten. Lekker uitgebreid uit eten en daarna nog de kroeg in.
Ondertussen borrelen de beelden van de avond daarvoor weer bij je naar boven en je kan niet wachten tot de volgende verjaardag !

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online