Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

bezoekje
We hebben afgesproken….ik kom naar je toe op kantoor. Ik ben er zo klaar voor. Het is te lang geleden. De gedachte aan jouw harde grote pik maakt me nog geiler dan ik al ben. Mijn adem gaat steeds sneller en mijn kleine stevige borsten gaan op en neer. Ik ben er, bel aan, Het enige waar ik nog aan kan denken is die harde pik van je in mijn mondje te nemen, diep heel diep en je daarna in mijn strakke natte kutje te laten neuken. Je in en uit me te voelen glijden. Je heerlijke naakte lichaam tegen mijn naakte lichaam aan te voelen.

We begroeten elkaar, jij haalt een glas water voor me zoals altijd waar ik gelijk een paar slokjes van neem. Je komt naast me staan, begint te praten en dan hou ik het niet meer. Ik sta op, druk m’n lichaam tegen je aan en zeg "Zo, dus jij loopt al weken met een dikke lul rond, eens even voelen". Ik grijp je in je kruis terwijl ik mijn lichaam tegen je aan wrijf. Je kan bijna ruiken hoe geil ik ben. Je zegt "dat klopt, en wat ga jij daaraan doen?". Ik glimlach en zeg "wacht maar af. Je weet waar ik goed in ben". Je maakt een kreunend geluid, trekt me naar je toe en we tongzoenen heftig terwijl ik met mijn hand over je pik heen wrijf. Hijgend stoppen we even en ik begin je overhemd los te maken en jij maakt de knoopjes van mijn blouse los. Voor we het weten is onze kleding uit, je kijkt me aan en zegt met een ondeugende glimlach "geile sloerie die je bent". Want ik heb een zwarte body aan met rood kant, mijn borsten worden omhoog gedrukt en gaan op en neer, daarbij heb ik zwarte kousen aan die vastgemaakt zitten aan jarretels en geen slipje. Ik glimlach en zeg "ik ga je ongekend genot geven en allemaal heerlijke dingen doen zoals je nog nooit hebt meegemaakt." Ik druk me weer tegen je aan en neem je pik in m’n hand terwijl we tongzoenen. Je grijpt me bij m'n billen, hmmm lekker zeg. Dan gaan we op de grond liggen en ik begin met mijn tong iedere centimeter van je lichaam te likken in een strelende beweging terwijl ik je geil blijf aankijken. Zo ga ik langzaam naar beneden tot ik bij je pik ben. Dan stop ik, ga langzaam terug naar boven, spreid m’n benen en ga op je zitten. Je weet niet wat ik van plan ben maar geeft me een speelse tik op m'n billen, heerlijk. Dan glij ik met mijn natte kutje langzaam over je borst naar beneden en wrijf over je heerlijke grote dikke pik heen. Mijn hele lichaam beweegt mee. Met mijn tong ga ik langs mijn lippen. Je hebt het niet meer. Het kost je moeite om je niet in me te stoten maar je houdt je in want je wilt weten wat ik nog meer ga doen.

Ik kijk je aan met een geile blik en zeg "heerlijke vent die je bent ik wil die harde pik van je diep in mijn mondje nemen en je zo gek maken dat je een orgasme krijgt zoals je nog nooit hebt meegemaakt". Met mijn wijsvinger en duim maak ik een cirkel rond de bovenkant van je balzak en duw je testikels zachtjes naar beneden tot ze in je balzak zitten. Dan neem ik je ballen in mijn mond en stimuleer ze door er zachtjes aan te zuigen en te likken. Je kreunt van genot. Dan begin ik aan je penis te likken van beneden naar boven, je penis te masseren, met mijn tong ga ik langs de rand van je eikel heen en weer. Het kwijl loopt uit mijn mond. Ik schuif je voorhuid heen en weer over je eikel, ga met mijn tong over de top heen en af en toe in de gleuf van je eikel. Dan laat ik je in mijn mondje glijden en begin te zuigen, te likken en allemaal heerlijke dingen te doen. Alles krijgt een beurt, de schacht, je eikel. Oh ja, ja jouw harde pik die in en uit mijn mondje glijdt, diep heel diep in mijn keeltje. Het kwijl wat uit mijn mondhoeken loopt. Ik neurie als ik je in mijn mond heb wat een ongelooflijke sensatie bij jouw teweeg brengt zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Mijn hele lichaam schokt van genot. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Heel gretig doe ik alles wat je maar wil. Je hebt het niet meer en je kreunt steeds harder tot je het niet meer uithoudt me beetpakt, omdraait en zegt " ik ga je zo ontzettend neuken". Ik kijk je aan en zeg " oh ja, ja neuk me dan, neuk me dan NU!". Je glijdt bij me naar binnen. Ik voel de warmte van je harde dikke pik in me. Je begint te bewegen en ik beweeg met je mee. Ik sla mijn benen om je lichaam heen om je nog dieper in me te voelen. Ik geniet van iedere seconde. Mijn natte strakke kutje sluit om je harde grote pik heen. Zo perfect. Onze bewegingen worden steeds sneller en dan schreeuw je het uit en met kracht spuit je zaad in mijn kutje. Langzaam voel ik je verslappen en je uit me glijden. Dat was heerlijk. Zo liggen we voldaan nog even en dan fluister ik in je oor "Dat was heerlijk schat, maar ik heb ook nog een ander gaatje dus als je wilt kunnen we daar ook wel eens wat aandacht aan gaan geven en een beetje oprekken. Wie weet past jouw pik ook daar wel in en geeft dat ongekend genot voor ons beiden." ;-) En natuurlijk eerst een goeie pijpbeurt. Want twee keer jouw een harde pik bezorgen lukt me wel hoor en misschien zelfs wel drie keer. ;-)



Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online