Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Te veel gedronken
Ik was 17 en had voor het eerst een vriendje.
Mijn vriendje was 18 en zat al op kot maar ik nog niet.
Toen ik eens vakantie had maar op de hoge school nog niet, mocht ik van mijn ouders bij hem op kot blijven slapen. Ik zo blij als iets.
Hij gaf met enkele klasgenoten een feestje en het was er heel leuk maar omdat ik niet gewoon was om te drinken, was ik al vroeg op de avond tipsy.
Ik zei tegen mijn vriendje dat ik naar zijn kot zou gaan om te gaan slapen maar hij vond het geen goed idee dat ik alleen zou gaan door al die smalle steegjes. Een vriend van mijn vriend zei dat hij wel met me mee wilde gaan want hij had hoofdpijn en wilde ook gaan slapen en had ook al genoeg gedronken dacht ik.
Ik weet niet meer hoe we precies op kot zijn geraakt maar snachts werd ik wakker in het verkeerde bed in de armen van die vriend van mijn vriendje. Toen ben ik stiekem uit het bed gestapt en heb in het donker naar mijn kleren gezocht maar kon ze nergens vinden. Dus ik maar in mijn blootje de gang op en de kamer van mijn vriendje gezocht. ;-)

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 24 bezoekers online