Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

de afterparty
Hoi ik ben Mike jonge van 21 jaar ondanks dat ik veel contact heb met dames ben ik op het seks gebied nog erg nieuw. verder dan wat voelen en likken is het nog niet gekomen. Tot afgelopen wekend mij dit bizar overkwam.

Het is zaterdag avond na de hele dag gewerkt te hebben en s ‘middags in slaap te zijn gesukkeld voor de tv wordt ik om een uurtje of 8 s'avonds wakker gebeld het is Martijn: He!! jongen waar heb jij geleefd? ik ben nog beetje suf en zeg dat veel gewerkt heb. hij vraag of ik vanavond ook nog naar de verjaardag van Sando ga en ik reageer een beetje verbaast?? he? maar dat was toch volgende week!!!

Sando is een vriend van de basisschool onderhoud ik nog erg goed contact mee. hij woont samen met zijn zus en vriendin in het huis van zijn ouders, in de zomer maanden zijn die praktisch altijd op de boot dus hebben ze daar niet zoon last van. zijn vriendin heeft hij ooit ontmoet tijdens een vakantie baantje in het buitenland. Een lekkere Deense chick van 22 met volle borsten en strak kontje. zijn zus is 23 en een tikkeltje mollig maar wel een lekker volle kont en kan zeer geil kijken.

na het telefoontje ga ik gelijk douche en even wat naar binnen werken. Dan maak ik me klaar voor het feestje. rond uurtje of 10 stap ik de deur uit ik twijfel nog even maar pak dan toch de auto ik moet immers morgen toch weer werken ook al was dat s'middags.

aangekomen bij Sando thuis zie ik de groep vrienden al zitten. de dames gaan giechelend naar boven om elke 5 minuten met een ander pakje naar benende te komen. wij zitten met een stuk of 7 man lekker te ouwehoeren en te drinken. na een uurtje hebben de dames besloten en komen ze naar beneden. sando's vriendin genaamd (meria) heeft een strak wit jurkje aan met sierlijke fluoriderende strepen wat haar erg goed staat. zijn zus komt naar beneden in een strakke glinsterende legging en een strak zwart wit truitje wat net onder haar kruis en billen komt. als we met zijn alle beetje in de feest stemming zijn stappen we de auto in en gaan we naar de stad.

Eenmaal in de stad aangekomen gaan we onze vaste kroeg in. na even wat gedanst te hebben besluit ik wat te gaan drinken, omdat het erg druk is en ik niet veel geld op zat heb sneak ik er even tussen uit en schuifelen naar de bar toe. eenmaal een plekje aan de bar te hebben gevonden probeer ik de bar meid te seinen, maar ze ziet me niet direct. op dat moment schuifelt er iemand tegen me op. ik draai me naar links en zie dat het de zus van sando is genaamd iona. ze staat met der rug tegen me aan en door de drukte wordt ze flink tegen me aan gepushed ik voel der stevige kont tegen mijn geslachtsdeel aankomen waar deze direct op reageert. dan draait ze zich om en ziet dat ik het ben. ze lacht even en ik zeg druk he, ze lach weer en knikt dan bied ik haar iets te drinken aan ze zeg dat ze wel een wijntje lust en snel bestel ik een cola en een wijn.

we drinken samen wat en kletsen over koetjes en kalfjes. dan vraag ze of ik weet waar de groep is en ik knik achter in de hoek bij het podium. dan wenkt ze me en ik volg haar. Door de drukte worden we nog een aantal keer tegen elkaar gedrukt en na 3 keer is mijn lul keihard, ook omdat ik al zeker 2 weken geen orgasme heb gehad is mijn lul extra gevoelig. eenmaal bij de groep aangekomen probeer ik me op de achtergrond te houden. na nog meer dansen wordt het tijd om naar huis te gaan. buiten aangekomen proberen we iedereen bij elkaar te krijgen. Daar blijken verschillende zelf al vervoer of onderkomen te hebben en ik rij samen met sando en zijn vriendin en Martijn terug naar huis. als ik zelf alleen op weg naar huis ben krijg in een berichte je binnen van iona: Hey schat zou jij Anne (de beste vriendin van haar) in de stad kunnen op halen en mij in het dorp? ik reageer beetje ver baast en vraag waarom. ze antwoord dat ze toch graag thuis slapen. In de stad aan gekomen waar ik een dronken Anne tegen komen. leg ik der op de achterbank en zeg ik dat we iona nog op moeten halen. Dan rij ik door naar dorp waar iona met haar schoenen in haar hand de auto in springt. snel rijd ik ze naar huis waar ik iona afzet met Anne die met ondersteuning van iona de deur haalt. ze bedankt me en ik rij weg 3 minuten later krijg ik nog een berichtje en ze zeg dat der tas nog in mijn auto ligt ik maakt rechts om keert en rijd terug.

ze sms of ik nog even wat kom drinken en ik parkeer de auto neer en ga naar binnen in de keuken staat ze me met een grootte grijns op te wachten. ssst verluistert ze en ik begrijp haar niet direct. dan vraag ze of ik iets wil drink en ik zeg doe maar glaasjes water. ze draait zicht om en doet twee stapje naar achter waardoor ze weer met haar lekker kontje tegen mijn pik komt te staan. Dan opent ze de vatwassen om glazen te pakken. ze bukt voor over en draait lekker met haar kont over mijn pik heen waarop deze direct stijf wordt. ze merkt het en blijft even staan voor ze om hoog komt. dan komt ze omhoog en legt even een hand op mijn lul en knijpt zachtjes en draait zich om en kijkt me geil aan. dan vraag ik zachtjes wat er is en ze wijst naar de woonkamer.

als ik de woonkamer in stap valt mijn mond open ik zie Martijn en Anne samen innig en handtastelijk op de bank liggen en sando en zijn vriendin liggen op een grote stoel heftig ze zoenen. ik stap de keuken weer in en zie iona giechelen. ik ben een beetje sprakeloos en ze vraag: en wat vind je? stamel een beetje en weet niet direct een antwoord. Ze zegt: je mag er best een beetje geil van worden hoor dat wordt ik ook. mijn hoofd wordt rood en ik weet echt niks te zeggen. dan komt ze dichtbij me staan en legt haar hand op mijn lul ze begint in mijn oor te verluisteren: hihi niet verder vertellen hoor maar ik heb al geneukt vanavond. ik schrik een beetje en ze giechelt weer. langzaam kneed ze mijn harde lul en verluistert: wil je weten hoe het was? ik knik zacht en ze antwoordt in mijn oor: heerlijk maar ik wil veel meer. dan knijpt ze in mij harde paal en verluistert streng en hees: als jij mij gehoorzaamd help ik je hier van ok? ik blijf verstijf tegen het aanrecht staan en knik.

goed zo zegt ze en geeft me een kusje op mijn mond. dan doet ze behendig mijn riem los en mijn broek valt naar beneden. met een hand doet zijn ze mijn boxer uit en neemt mijn harde paal in de hand en bekijkt hem goed. zo zo knikt ze(met mijn 22cm lange en 6cm dikke paal ben ik behoorlijk goed geschapen al zeg ik het zelf). dan pakt ze mijn lul stevig vast en trek me er mee naar de woonkamer.
dan staan we naast de grote stoel waar sando en meria lekker bezig zijn onder een dekentje. Meria wordt heerlijk gebeft en ligt te kronkelen van genot. als ze even haar ogen opent ziet ze dat ik naast de haar staat en Iona mijn harde paal vast houd. ze schrikt een beetje maar dat gaat gouw over in een geile blik. Iona hurk naast me neer en tuft in haar hand waarna ze mijn lul begint te trekken. na alle opwinding duurt het voor mij niet lang en al snel voel ik het zaad omhoog komen. Iona heeft dat ook door en stopt. dan positioneer ze mijn paal precies voor het gezicht van meria. En trekt met snelle en stevig halen verder ze kijkt me aan en zegt op en strenge toon: zeggen als het komt. ik knik gehoorzaam en nog geen minut later geeft ik het teken dat ik ga klaarkomen. dan pakt ze meria haar gezicht beet en stopt mijn harde paal in haar mond. meria schrik nu en schuld met haar hooft van nee maar iona houd haar op mijn lul gedrukt en meria begint beetje te sabbelen. Ik voel haar tong over mijn eikel cirkelen dan trekt iona nog 3 keer aan mijn paal kom ik toch echt klaar. meria probeert zich nog los te schudden maar tevergeefs. na twee korte gilletje spuit ik haar hele mond vol omdat het voor mij al zo lang geleden was merk ik dat meria moeite heeft met de hoeveelheid binnen te houden. en het komt er bij haar mondhoeken uitzetten iona aarzelt geen moment en likt het direct op en kijkt me geil aan. dan houdt iona gouw meria haar neus dicht waardoor ze alles moet doorslikken.

Iona druk dan haar mond op die van meria en ze wisselen mijn volle zaad uit. Ik zie meria duidelijk genieten van al het geil. dan staat iona op met haar mond nog vol duidelijk even de smaak analyserend en knikt dan goed keurend en slikt. Dan begint ze mij te zoenen ik weet niet wat met over komt en onze tongen stoeien wild met elkaar. mijn handen verleg ik nu van haar heupen naar haar billen en kneed deze voorzichtig. langzaam schuifelen we naar de vrijebank en ik plof op de bank neer. mijn paal is door het heftige zoenen direct weer hard geworden. Iona gaat op haar knieën voor me zitten dan en begint met te pijpen ik voel hoe haar heerlijk tong langs mijn eikel glijd. met mijn handen ga ik naar haar heerlijke borsten toen en masseer deze even. ik meer dat ze erg op gewonden is haar tepels zijn volledig stijf nu. ze stopt even en haalt haar lekkere borsten uit haar truitje en begint weer verder te likken. met mijn harder paal in haar mond kijkt ze me geil aan en kreunt elke keer als ik haar tepeltje tussen mijn vingers laat rollen. dan staat ze op en trekt sexy haar truitje uit. ik zie de natte vlek in haar legging duidelijk. Dan trekt ze draaiend met haar goddelijke kontje der legging uit. duidelijk zijn de druppels langs haar dijen te zien. dan steekt ze haar kontje naar achter en zonder aarzeling begin ik haar van achter te likken. Ik merk hoe nat ze is en het geil loop via mijn mond en haar dijen weg. Ik hoor haar bevredigend kreunen: mmmmhhh jahhha ahh lekkr lekkr. Dan rijkt ze met haar armen naar achter een spreid haar kontje waardoor ook haar andere gaatje mooi bloot komt te liggen. Dat ik voor mij een teken dat ze deze ook lekker bewerkt wil hebben. Onder tussen ben ik al begonnen met wat vingers bij haar naar binnen te brengen. Langzaam vinger ik haar heerlijke natte kutje terwijl ik met mijn tong haar kontje bewerk.

Dat stop ik en draait ze zich om. Ze stapt met gespreide benen over mij heen en ik zak onderuit om mijn paal onder haar natte kutje te plaatsen. Dat zakt ze langzaam over keiharde lul heen. Ze kijk me geil aan terwijl ik haar strakke kutje om mijn paal voel sluiten. Als mijn harde paal volledig in haar zit voel ik dat ze me langzaam begin te berijden. Mm jah jah diep kreund ze nu behoorlijk hard. Rechts zie ik dat Martijn Anne lekker op zijn hondjes aan het neuken is en op de stoel zie ik hoe sando zijn zaad over meria haar buik heen spuit. Na even zo geneukt te worden stopt iona en buigt ze een beetje voor over en zet ze haar voeten op de bank niet ik stabiliseer haar en me zelf beetje beter op de bank en dan begint ze me met snelle lange halen te neuken. Haar heerlijke borsten deinzen voor me op en niet en ik neem een stijve tepel in mijn mond. Steeds luider worden de kreten ooh jah ooh neukme jah jah. Ik voel haar natte geil langs mijn ballen druipen. Dan zie ik dat sando de kamer verlaat en meria ligt nog na te genieten en likt het zaad met haar vingers van haar buik af.

Dan staat ze op en loopt naar mij en iona. Iona die mij nog steeds vol overgaven aan het neuken is heeft niet door dat meria nu achter haar is komen staan. Ze verhoog het tempo nog meer en mijn heupen beginne harder mee te stoten.
Dan zie ik dat meria met een nog natte vinger van het zaad naar het kontje van iona rijkt. En brengt een vinger bij iona in. Iona slaak en gilletje en ze begin een beetje te trillen. Langzaam begint meria haar te vingeren terwijl ze naar me toebuigt en me vol op mijn mond zoend. Dan voel ik mijn zaad omhoog komen. Rechts zie ik in mijn oog hoek hoe martijn zijn zaad over anne der rug spuit. Ik voel dat iona ook bijna klaar gaat komen. Ritmisch begin ik harder te stoten en binnen enkel minuten begin mij paal te spuiten op dat moment voel ik het kutje van iona samen trek. Mijn lul wordt heerlijk leeg gemolken door het strakke kutje van iona. ik sluit mijn ogen even en als ik ze open die zie ik meria en iona heerlijk zoenen. Dan rolt iona van me af en hijgt naast me: ooh schat wat heb jij een heerlijk paal. Meria haalt met der vingers het uit druppende zaad uit iona der kutje en likt alles heerlijk op. Ze giechelt en gaat dan ook naar boven. Martijn en Anne liggen al te slapen op de andere bank en al snel vallen ik en iona ook in slaap.


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online