Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Het geile huishoudstertje
Begrijp mij niet verkeerd, ik ben al jaren gelukkig getrouwd met mijn lieve vrouw Elisa, en wat ons seksuele leven betreft, gaat het ook allemaal over rozen, dus voordat iemand gaat denken: wat heb je dan te klagen?
Nou, je hebt gelijk, eigenlijk niets, maar het heeft meer te maken met wat ik achter mijn vrouw haar rug om doe., of eigenlijk heb gedaan.
Nee, ik ben haar niet ontrouw en ga ook niet met andere vrouwen naar bed, alhoewel dat laatste niet helemaal klopt…
Nou weet je wat, ik zal wel even bij het begin beginnen, want het blijft wel heel onduidelijk op deze manier.
Een paar maanden geleden heeft mijn vrouw een huishoudster (of schoonmaakster) een mooi, jong meisje van een jaar of 18, ingeschakeld, omdat zij, vanwege haar werk zelf niet toekomt om te stofzuigen, de bedden te verschonen, de afwas te doen kan en noem nog maar wat op van die huishoudelijke taken.
Het meisje, Mariëtte geheten, is best de moeite waard om gezien te worden en dat weet ze zelf maar al te goed.
Ze zit goed in haar vel en heeft ze alles op de goede plek zitten en dat laat ze dan ook graag zien. Het strakke shirtje wat ze meestal draagt geeft genoeg kijk op haar redelijk grote borsten, die daarin goed in worden afgetekend.
Maar ook haar ronde, strakke kontje komt in die strakke spijkerbroek goed uit de verf. Haar lange blonde haren, die ze tijdens het werk de meeste tijd in een paardenstaart heeft gebonden, staat haar goed.
En die bril die ze op haar neus heeft staan, die maakt haar echt heel sexy.
Misschien ben ik nog wat positieve dingen vergeten op te noemen, maar kort gezegd kun je best wel zeggen dat het een prachtige meid is om te zien.
Een paar weken geleden was Mariëtte weer bij ons thuis om haar werk te doen. Mijn vrouw en ik waren op ons werk, maar omdat er niet meer veel was te doen, kon ik iets eerder naar huis toe.
Dus toen ik mijn auto op het parkeerterrein tegenover ons huis parkeerde, uitstapte en de sleutel in het slot van de deur stak, hoorde ik geen stofzuiger, maar kon ik ook nergens Mariëlle ergens bekennen.
Zal wel boven met de bedden bezig zijn, of de badkamer, dacht ik, toen ik het portaaltje inliep en rustig mijn jas uittrok.
De post had ze, zo te zien, zoals gewoonlijk op het kastje die daar stond neergelegd. Ik pakte het op, keek wat er tussenzat en liep toen, met de rekeningen en twee ansichtkaarten nietsvermoedend naar de huiskamerdeur, het enige wat ik nog had te doen was het openen.
Toen ik de deurklink omlaag duwde, de deur opende en de huiskamer inliep, bleef ik geschrokken staan en liet alles wat ik in mijn handen had, van verbazing op de grond vallen.
Daar, op onze bank, de witleren hoekbank die we ooit als huwelijkscadeau hebben gekregen, was Mariëlle bezig met… nee, dit kon niet waar zijn!!!
Ik keek nog eens goed en ik wist zeker dat ik aan mijn ogen niets mankeerde. Die meid lag daar met haar benen ver gespreid, met haar hand in haar broekje - haar spijkerbroek had ze uitgetrokken, die lag op de grond gegooid - en de ogen gesloten, zichzelf te verwennen.
Ik zag dat ze haar vingers over haar klitje wreef en zo nu en dan kreunde ze er bij. En daarvoor haar, op het tafeltje, ja, ik had het wel goed gezien, stond een ingelijste foto van mij, die mijn vrouw een paar maandjes terug van me had gemaakt tijdens onze vakantie.
Verdomme, die griet lag zich klaar te maken op een foto van mij.
Moest ik mij nou gevleid voelen of niet?
Ze had me nog helemaal niet gezien, laat staan gehoord, maar schrok toch wel toen ik plots voor haar stond en met een vrij harde stem aan haar vroeg: ‘En waar denk jij in vredesnaam mee bezig te zijn dan?’
Maar over die schrik was ze al snel heen en toen ik haar zag opstaan van de bank en op mij zag af komen lopen, wist ik nog niet wat ze van plan was maar stond totaal perplex toen ze mij bij mijn kruis greep, me geil aankeek en zich toen door haar knieën liet zakken.
In plaats dat ik haar een standje gaf en haar duidelijk maken moest dat ik dit alles niet goed kon keuren, liet ik haar begaan en zag ik dat ze mijn gulp openmaakte, met haar hand in de opening zat te friemelen en mijn slappe pik tevoorschijn haalde. En toen… Oh mijn God… dit moest een droom zijn, dat kon niet anders, nam het blonde ding mijn licht steigerende pik in haar hand, keek er even bewonderend naar en fluisterde geil: ‘Oh meneer, wat heeft u een mooie grote lul’, en voor ik daar iets op kon zeggen of doorhad wat er gebeurde, had ze mijn pik al diep in haar keeltje zitten.
Wat pijpte die meid heerlijk, natuurlijk was het niet goed wat ik deed, en wat zei deed nog minder, maar nu dit meisje zo verrukkelijk bezig was, kon ik haar toch niet zomaar zeggen dat ze daarmee op moest houden?
Ja, dat had ik gemakkelijk kunnen en had ik dat ook moeten doen, maar ik genoot er zelf maar al te lekker van, dus deed ik niet zo moeilijk.
Mariëlle zelf bleek er ook geen problemen mee te hebben en pijpte mij onverstoord verder. ‘Oooh… jaaahh… hmmm…’, kreunde ik en pakte haar paardenstaart vast, zodat ze wel door moest gaan en niet kon stoppen. Maar dat was dit geile sletje ook helemaal niet van plan.
Zo nu en dan, terwijl ze aan mijn inmiddels knuppelharde pik zat te zuigen, stopte ze even, keek met een geile blik naar me omhoog en ging daarna weer onverstoord door. Toen ik naar beneden keek, zag ik dat ze haar hand weer in het broekje had gestopt en haar vingers in haar soppende kutje.
Ik voelde dat het niet lang meer zou duren voor ik klaar zou komen, mijn pik stond op springen. Waarschijnlijk had ze dat zelf ook wel in de gaten, want dit geile teefje begon me daarna nog lekkerder aan mijn op springen staande pik te zuigen.
Geschrokken keek ik naar de klok aan de muur en zag dat over een paar minuten mijn vrouw thuis kon komen.
‘Ma… Mariëtte… we moeten… stop…’, riep ik, zwaar hijgend, maar voor ik verder kon gaan, voelde ik mijn pik bijna ontploffen.
Maar ik was niet de enige waarvan een orgasme zich snel aankondigde. Ook Mariëlle zat te hijgen en te kreunen en terwijl ze door bleef gaan met haar pijpbeurt, en haar vingers haar klitje beroerden, schokte haar hele lichaam en met gesmoorde kreten kwam ze hevig klaar… maar ik ook.
Een behoorlijke hoeveelheid van mijn warme zaad spoot diep haar keel in, die ze gretig inslikte, maar dat dit niet geheel ging lukken, kon ik mij wel voorstellen, het was teveel voor haar.
Ze kon niet alles in haar mondje houden en de rest droop over haar kin naar beneden. Voordat het op haar shirtje terecht zou komen, liet ze mijn pik uit haar spermamondje glippen en pakte ik snel een zakdoek uit mijn broekzak, die ik aan haar gaf.
‘Dank je’, zei ze me, nog steeds geil aankijkend en veegde haar mond en kin schoon. Mariëlle had nog maar net haar broek weer aangetrokken en ik mijn gulp dicht geritst, toen mijn vrouw de kamer in kwam lopen en ons vriendelijk begroette. Ze was niet eens verbaasd dat ik zo vroeg thuis was en vroeg van mij naar Mariëlle kijkend of er nog iets gebeurd was.
Mariëlle en ik keken elkaar even schuin aan, keken zo onschuldig als we maar konden en zeiden bijna tegelijk: ‘Nee hoor, niets bijzonders’.
Die nacht neukte ik met mijn eigen vrouw, maar dacht in die tussentijd alleen maar aan Mariëlle, en kwam ik spontaan een paar keer klaar.
De weken die daarop volgde, meldde ik mij een paar dagen ziek en kwam ik de andere dagen eerder thuis om seks te hebben met Mariëlle.
Als ik vroeg thuis kwam, neukte ik met het blonde meisje, en diezelfde nacht was mijn vrouw pas aan de beurt, dit ging een paar weken goed.
Maar toen ik de afgelopen woensdag eerder thuis kwam, trof ik Mariëlle niet aan, niet masturberend op de bank of in het bed op de logeerkamer, waar ze meestal op mij wachtte als ze niet beneden was.
Bezorgd belde ik mijn vrouw, je wist maar nooit wat er gebeurd kon zijn.
‘Nee schat het kan kloppen dat Mariëlle er niet is’, zei ze rustig.
‘Want ik heb haar gisterenmiddag haar ontslag gegeven’.
Toen ik haar vroeg wat daar de reden voor was, zij ze er niet veel op, maar ik had heel sterk het vermoeden dat zij er achtergekomen was.
Weet wel, ik hou ontzettend veel van mijn vrouw en de seks is nog steeds prima, maar ik mis Mariëlle ontzettend veel. En dat dit niet is vanwege de vreselijke troep bij ons thuis de laatste tijd, als je begrijpt wat ik bedoel!!!


















Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online