Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

No Solo
Ik was alleen thuis, en zat rustig op de bank tv te kijken. Na een paar mintuten was ik zat van de film en zette de tv uit. Ik sprong op van de bank en liep de trap op.. Boven gekomen dook ik achter de computer. Had ff zin in een lui middagje. Na een uurtje ging de deur open. Wie was dat nou? Ik ging kijken.. Het was een ombekende man. 'Ga op je bed liggen' zei hij. Ik deed maar wat ie zei, anders.. Terwijl ik op het bed ging liggen kleede hij zich uit. 'Wat is hier de bedoeling van?' vroeg ik. 'Hou je mond, slet' zei hij hijgend. Hij gaf me een klap in m'n gezicht, de pijn brandde op m'n huid. 'Doe wat ik zeg, slet!' commandeerde hij. Vreed kleede hij me uit. Meteen werd m'n kutje helemaal nat, of ik wou of niet. Meteen begon hij te beffen, en likte hard m'n natte poes. 'Neuk me slet' schreeuwde hij. Ik begon te hijgen, terwijl ik z'n harde eikel in m'n mond stopte. Hij draaide zich om en sperde m'n benen wijd op en stak z'n harde eikel erin. Hij haalde m'erin en eruit. Ik schreeuwde van genot en de pijn. Met één beweng had hij z'n harde eikel weer in m'n mond hangen. Een warme massa sperma spoot erin. 'Slik door hoer!' schreeuwde hij. Ik schudde nee. Hij sloeg me keihard op m'n blote billen. Snel slikte ik.. 'Je vind dit leuk hé, stom hoertje' zei hij terwijl hij z'n kleren weer aantrok. Ik dacht t'is eindelijk klaar! Nee hoor, hij propte een grote rode dildo in m'n kutje. Ik schreeuwde van de pijn. Terwijl hij de dildo eruit haalde pakte haar de licht blauwe schaar van m'n bureau en knipte al m'n schaamhaar eraf! En gooide het in de prullebak. Toen rukte hij een pen uit m'n pennebakje en wreef dit voorzichtig langs m'n kutje, na een minutje kreeg ik een opwindend gevoel. 'Mmm' zei ik. Toen stopte hij de dildo in m'n mond en ging open neer. Na tien minuten liep hij zomaar de kamer uit, en ik heb hem nooit meer gezien. Ik was verkracht!

x Rosalie

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online