Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

eerste zoen (1)
Echt gebeurd,

Ik had met mijn vriendinnen afgesproken, ik had als enige nog nooit gezoent. En ik was de enige met een vriend. ik vroeg hoe je moest zoenen, ze zeiden nou gewoon dat zie je vanzelf als het zo ver is;)

De volgende dag

Op school zaten we met onze groep bij elkaar. mijn vriendje of course ook. hij nam me mee naar buiten en zei; We hebben nou al zo lang verkering. ik zou je best een xtje willen zoenen. maar alleen als jij dat ook wilt hoor?'$ ik zei terug: Ja oke maar nu kan niet de bel gaat zo. Vanavond achter de pizzatent. hij weer; ik zal erzijn! we gingen allebij weer naar onze les.

's middags

Ik sprak weer af met mijn vriendinnen en vertelde hun het verhaal van wat ik vanavond ging doen, en vroeg ze hoe je moet zoenen. ze hadden een heel 10 stappen plan gemaakt hoe je moest zoenen. eerst lazen ze het voor. we hebben zo hard gelachen. toen ging iedereen naar huis. alleen Marit bleef nog even. ik snapte het zoenen stiekem nog steeds niet dus ik vroeg het nog een x. ze legde de eerste paar stappen uit toen zei ze; kom eens. ik kwam natuurlijk en we zoenden. ik zei; oke dit zal ik onthouden als ik mijn eerste zoen vanavond krijg! ze zei; Dit was je eerste zoen....


wordt vervolgd als er op gestemd word natuurlijk;)

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 25 bezoekers online