Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Naakt door het bos 1
Het was een warme dag en Myra had vrij genomen van haar werk. De stress en werkdruk werden haar teveel, ze had dringend behoefte aan de serene rust van een bos op een zomermiddag. De meeste mensen zouden wel op het strand liggen, maar de drukte daarvan stond haar buitengewoon tegen. Nee, een middagje in het bos was waar ze naar verlangde.

Eerst ging ze langs huis om zich om te kleden, ze verwisselde de vrij zakelijke kleding voor een frivool jurkje en ze besloot daar geen ondergoed onder aan te trekken. Het ideale schoeisel voor dit weer waren teenslippers, dus die droeg ze daar dan ook bij. Na ongeveer een kwartier rijden was ze bij het bos en de parkeerplaats lag er verheugend verlaten bij. Welgemoed begon ze aan haar wandeling.

Na verloop van tijd begon haar jurkje aan haar lichaam te plakken, hetgeen haar hinderde tijdens het lopen. Terwijl ze toch zo rustig mogelijk liep om transpireren te voorkomen. Bij het eerstvolgende bankje besloot ze even te gaan zitten om wat af te koelen. Ze luisterde naar de geluiden van het bos en hoorde niets dat op de aanwezigheid van andere mensen wees. Ineens schoot haar een bizarre gedachte tebinnen. Stel je voor dat ze haar jurkje uit zou doen en haar wandeling naakt zou voortzetten! De gedachte wond haar steeds meer op. Eigenlijk was het nu juist jammer dat het bos verlaten was. Veel spannender zou het juist zijn als ze iemand kon tegenkomen. Maar die mogelijkheid was natuurlijk niet uitgesloten, ondanks de verlaten parkeerplaats. Mensen zouden op de fiets kunnen zijn of lopend.

Ze besloot haar gedachte ten uitvoer te brengen en trok haar jurkje over haar hoofd, ze vouwde het netjes op en legde het onder een struik. Haar slippers legde ze er bovenop. Naakt als bij haar geboorte vervolgde ze haar weg. Aan de ene kant hoopte ze juist iemand tegen te komen, maar aan de andere kant ook weer niet. Met gemengde gevoelens liep ze steeds dieper het bos in. Op een gegeven moment kwam ze op een open plek waar de zon genadeloos scheen. Omdat ze moe was geworden van het lopen op blote voeten leek het haar wel aantrekkelijk om zich even uit te strekken op het gras en misschien een dutje te doen.

Ze ging op een plek liggen waar de zon vol op scheen. Het was een heerlijk gevoel om naakt op het gras te liggen en de zonnestralen haar hele lichaam te laten verwarmen. Het duurde dan ook niet lang of ze viel in slaap

(wordt vervolgd)

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online