Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Soulmates
In juni 2003 had ik voor het eerst een verhouding met Mijn collega/Vriendin.
Mijn Collega/Vriendin(Linda),zijn al jaren vrienden,Omdat Linda en mijn Vrouw al vriendinnen waren vanaf kinds zijnde.
Maar in juni 2003 Moest ik naar Linda om naar haar PC te kijken want die was op hol geslagen,Ik had het mijn vrouw verteld en zij vond dat ik maar moest helpen,Toen ik bij Linda Thuis kwam,Zag ik dat ze alleen maar een nachtjapon aan had met nylons.
Ik vroeg aan Linda wat er met haar PC aan de hand was,Oooh niks,Ik voelde me alleen zei ze.Ik vroeg haar om mee ge gaan naar mijn huis om bij ons te zijn,Maar toen zei ze dat ze al 2 jaar een oogje op me had,En dat al op het werk.Ze vroeg aan mij wat ik van haar vond,Ik zei dat ze er goed uit zag.
ze kwam dichterbij en legte haar hand op mijn broek,Al snel kreeg ik Automatisch een stijve..
Ze begon me te kussen,en ik kon het niet meer laten,we gingen naar haar bed,en ik trok haar nachtjapon uit en begon haar borsten te likken,daarna ging ze op haar knieen en haalde mijn pik uit mijn broek en begon me te pijpen,Godsamme wat was dat lekker zeg.
Ze pijpte me al heel snel klaar en ik spoot mijn warme sperma leeg in haar mondje.toen ging mijn mobieltje het was mijn vrouw,waar ik bleef.
dus snel kleede ik mezelf aan en ging naar huis,Wat baalde ik dat we niet verder gingen zeg,Eenmaal thuis zei mn vrouw niet veel,Ik zei,Zo de pc doet het weer.En we gingen slapen Diezelvde nacht kon ik niet slapen.De volgende dag op het werk Zag ik Linda en ze zei
Zullen we in de Pauze even weg,En dat deden we,Linda had een kort jurkje aan die dag,En eenmaal in de bosjes van mijn werk,Ging ze mij weer pijpen dit keer dacht ik Nu gaat het gebeuren.Linda ging na het pijpen voorover tegen een boom leunen,En ik duwde mijn Stijve pik zachtjes in haar natte warme Kutje,Ze maakte hele zachte lieve kreuntjes,En ze wilde dat ik haar harder ging Neuken,Ik stoote mn pik harder en harder En ik spoot mijn warme Zaad in haar kutje.Daarna had ik haar nog even gebeft, en mijn sperma kreeg ik ook nog in mijn mond dat uit haar kutje droop.Linda zei eenmaal op het werk weer na de pauze dat zij mijn Soulmate Is en dat wij altijd een band zouden hebben groter dan ooit.En Inderdaad Linda is nu mijn soulmate,Deze geheim nemen we mee naar het hiernamaals.Op dit moment ligt mijn vrouw in bed en Linda....Tja zij zit hier naast me en lijkt aan mijn oorlellen,Ik denk dat we maar weer iets lekkers gaan doen.Hahaha ja knikt ze nog ook.Enne weet je Linda ziet er weer geil uit,Kousen met Jarretels Mmmmm Hij groeit weer......Tot horens mensen

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 7 bezoekers online