Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

het geheim
De deur ging krakend open. Ik stapte met een stollend hard naar binnen. Het was stil. Te stil. Opeens hoorde ik geritsel achter me. Ik draaide me met een ruk om. Niemand was te zien, zelfs geen windvlaagje. Ik liep door. Plotseling dook er een zwarte gedaante op me af. Ik wouw gillen, maar het kwam me keel niet uit. Ik zach alleen hoe de gedaante op me af sprong. Het werd donker in mijn ogen. Ik zag nog net dat ik ergens werd mee gesleurd. Toen viel ik neer. Daar lag ik dan. Gedoemd tot het einde. En niemand die er ook maar iets van wist.Me ogen gingen zwaar open. Ik lag in een grot. Krabbelend kwam ik overeind. Wat is er met me gebeurd, dacht ik. Toen zach ik het zwarte gedaante weer. "Je bent me echt vlink wat waard" zei hij greinzend. "Waar heb je het over?" vroeg ik. "Jij bent wat waard zei ik." "Maar hoe kan je prate je,je,je bent een monster?" "Ik heb ooit, ach laat ook maar, boeit je toch niks." Het monster stapte in het licht. Het monster had blinkende tanden, zwarte huid, en een raare staart. "Maar waarom ben ik hier." Hij keek me greinzend aan. Toen liep het monster weg. Het laaste wat ik van hem hoorde was ; "Boeit je niks." Toen viel ik weer weg. Ik was zo zwak, ik kon niks doen. Was dit dus mijn lot. Dan moest ik hem maar laten gaan. Waar het lot je heen vaart moet je gaan. In deel 2 zal je nog banger worden. Wie weet : zal je wel .....

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online