Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

schoonmaaaaah ....
sinds enige tijd gebeurt er iets met mij als ik alleen ben met de moeder van mijn vrouw . ik krijg dan een raar gevoel en meestal ook een stijve . ik kan het dan ook niet laten van die kleine contacten te zoeken even haar borsten raken of haar kont sreeltje geven . je weet wel zo perongeluk maar toch . enkele tijd geleden was zij staand aan de tafel de krant aan het lezen en ze wou me iets laten zien ik ging achter haar staan en de bobbel die in mijn broek zat duwde ik zachtjes tegen haar . zij ging vooruit en nam hem vast en bracht de punt voorwaarts tegen haar poepje . dit alles wel met kleding aan maar ja ik werd er hondsgeil van . zo hebben we zeker tien minuten gestaan zolang dat ik net niet klaarkwam .

mijn verlangen groeide steeds harder maar ja we waren lange tijd niet meer alleen met zijn twee en als schoonpa en mijn vrouwtje in de buurt zijn dan deed ik niks bij haar .

enkele weken later was ik ziek en plots stelde zij voor om even langs te komen om wat te poetsen en zo . mijn vrouw zij dat het niet hoefde maar zij stond erop om het toch te komen doen . en zo kwam ze bij ons binnen met haar eigen sleutel die ze had voor noodgevallen . ik lag op de zetel hoorde haar en deed net of ik sliep . ik maakte net nog dat het deken zakte zodat alleen mijn voeten bedekt waren . en ik daar lag met enkel nog mijn srakke boxer aan die al wat levendig heid van mijn lid vertoonde . eerst ging ze nog wat keren want dat kwam ze doen ik lag daar op het zetelbed en deed of ik sliep . zij kwam wat verder en zag me daar liggen en ze kwam naar mee toe en trok het deken over me heen en ze raakte mijn flink gezwollen lid aan . Ze liet het deken los en begon mij te strelen over mijn hele lichaam . en toen ging ze verder doen . mijn volle geilheid klopte in mijn broek maar ze liet me daar liggen in mijn benarde positie .

zij ging naar de badkamer en toen naar boven waar ze wat rommelde in de kleerkast en weer naar beneden kwam in een nachtkleedje van mijn vrouw dat al enkele jaren in de kast lag en niet gebruikt meer werd en ze kwam bij me zitten en begon mijn broek te verwijderen ik hield het gewoon niet meer uit . ze nam mijn lid en ballen en begon dat hard te maseren en kneden ik kon me niet meer inhouden en ik liet mijn hand afglijden langsheen haar borsten en toen haar billen en haar verouderde kut . en nat kletsnat dat die was toen ze dat merkte begon ze me lang en lekker te zoen en ging met haar hand op en neer . ik had het niet meer en begon haar te vingeren en beffen alsof mijn leven er van af hing . zij begon mij te pijpen en ondanks haar leeftijd (ze was toch bijna zestig ) deed zedit met een jeugdege snelheid . ik kwam bijna in haar mond maar dat liet ze niet toe ze zette zich boven mijn mond met haar poesje en liet mij likken aan haar grijs behaarde vagina . die ze enkele tijd later met behendigheid over miujn eikel liet glijden tot ze me helemaal in haar opnam . haar lippen zogen zich over mij heen met een begeerte die ik zelden had meegemaakt . en ze nam mij hard te grazen niet veel later voelde ik alles samen trekken bij ons beiden en met een dieppe grom kwamen wij gelijk tijdig klaar . diep in haar geile kut .

ze kwam tegen mij liggen en liet alles wat rusten . de volgende stap die zij zette was mijn lul tegen haar anus en duwde mijn pik weer hard tot die binnen schoot bij haar ze gilde van pijn . en genot want zo vertelde ze ze had er nog nooit een in haar kont gehad . en mijn vrouw had haar verteld dat het lekker was een pik in je aars . en ze beaamde dat zodat ik haar lekker in haar nouwe kont nam en ons beiden weer pompend naar een nieuw orgasme bracht . het tweede dus .

ze vertelde ook nog dat ze reeeds meer dan een jaar geen pik meer had gehad en dat ze nu ze er een had alles er ging uitpersen . ze had ook nog nooit gepijpt tot het einde en dat wou ze ook wel eens doen . dus nam ze men nu al slappe lid in haar mond en zoog er hard aan . en diep in haar mond ik nam mijn vrouw haar dildo en ramde die in haar natte kut . en ook die was nieuw voor haar maar ze kreunde en zo kwamen we weer tot een orgasme . sinds die dag als we op visite gaan bij haar laat ze geen kans on benut om toch even aan mij te zitten en te strelen liefst recht op mijn kruis zodat ik weer direct met een harde paal in mijn broek sta . we hebben het nog niet weer gedaan maar dat is maar een kwestie van tijd geloof ik . slechts een keer hoeft zij naar mij te kijken en ... daar gaat hij lekker hard en fier de hoogte in ik hoop op een snel vervolg .

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 4 bezoekers online