Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

2 meiden, een jongen en een hengst

Ik kwam net zoals iedere avond de stal van mijn paard in. Dustin was een mooi, stevig gebouwd hengstje, maar nog belangrijker: met een pik waarmee je je uren kunt bezighouden. Voorzichtig begon ik zijn pik te masseren, die beetje bij beetje tevoorschijn kwam. Even later stak ik deze ook in mijn mond en likte met mijn tong aan zijn eikel. Mijn lippen klemde ik errond en het paard werd geiler per seconde. Terwijl ik Dustin aan het aftrekken was zat ik mezelf ook te vingeren. Daar zat ik dan, in de donkere stal van mijn geil paard. Tot de staldeur opgenging. Mijn vriend kwam samen met een ander meisje binnen. Ze hadden me niet opgemerkt, maar ik keek naar hen. Mijn vriend, David, trok haar topje en rokje uit en daarna ook haar slipje, een BH had ze niet aan dus daar moest hij geen rekening mee houden. David begon in het meisje haar grote borsten te kneden en haar tepels sprongen omhoog. Terwijl ze heftig aan het zoenen waren, gleed Davids hand naar haar ontblootte kutje en begon haar te vingeren. Ik werd geil tot en met van het schouwspel en begon weer met Dustins pik en mezelf te spelen. Tot de twee naakte mensen dustins box inkwamen en zich in het stro lieten vallen. David merkte me op en duwde het meisje van zich af. Ik keek het meisje doordringend aan en herkende haar. Het was Katia, het buurmeisje. Ze was hoogstens een jaar of 20, terwijl ik en David rond de 40 zijn. Daarna keek ik naar David, die helemaal rood stond, met zijn paal de lucht in. Ik had nu wel genoeg van Dustins pik en kroop naar David toe, waarna ik mijn lippen over zijn paal sloot. Hij glimlachte en ook Katia kwam dichterbij en begon David te kussen terwijl hij haar weer begon te vingeren.
Na een hele tijd aan elkaars lichaam gezeten te hebben wou ik dat het neukspel tussen mij en David kon beginnen. Hij lag daar op zijn rug in het stro, dus ging ik erop gaan zitten en begon hem te neuken. Katia ging kreunend met haar poesje boven Davids mond gaan zitten en hoopte dat hij haar zou likken, wat ook gebeurde.

Kreunend bleven we nog zo'n uur met elkaar spelen.
Sindsdien komt Katia wel vaker samen met David naar huis en spelen ik en David wel wat vaker met dustin

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online