Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

man in lingerie genomen
Een paar weken geleden ging ik met mijn nichje op stap na een lange avond kwamen we bij haar thuis waar ik zou blijven slapen. in de badkamer had ze een string op de grond liggen ik kon het niet laten er aan te ruiken. ik wert zo opgewonden dat ik hem aandeed en me ging aftrekken ineens stond ze achter me. Wou vlug de string uitdoen maar dat mocht niet van haar.Ze zei dat ik alles moest doen wat ze zei en als ik het niet deed ze het tegen iedereen zou vertellen. ik moest mee naar de zolder en keek mijn ogen uit wist niet dat ze een gehijme sexkamer had. Ze pakte een lingeriesetje met jarretelles,kousen,string en een bh en die deed ze bij me aan. mijn lul knelde in het stringetje. ik moest op bed gaan liggen ze deed mijn handen vast met handboeien en mijn benen met touw. ze kleede zich om in een latex jaretelles en kousen zonder string. mijn lul hield het niet meer. Ze ging met haar kutje boven me hangen en ik moest haar likken. Ze ging met haar kutje naar mijn neus en ik moest haar kontje likken ze beval me zo diep mogelijk met mijn tong in haar kontje te gaan ik proefde haar kut en kont sappen. ze draaide om en bleef haar natte kutje in mijn gezicht duuwen. ze trok mijn string op zij en zat aan mijn lul ze kwam klaar en ik ook. Ze was kwaad dat ik al was gekomen want ze was nog niet met me klaar. Ze maakte me los maar ik moest voorover op tafel gaan liggen en ze deed mijn benen uit elkaar en bond me zo vast. ze deed een voorbinddildo om trok mijn string opzij en begon me anaal te neuken ik wist niet wat me overkwam. Na een paar flinke stoten kwam ik alweer klaar. Ze misbruikt me nu al weken en ze is niet van plan er mee op te houden.

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 9 bezoekers online