Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Webcam toch nog aan!!!
Op een avond zat ik met een jongen uit mijn klas aan het webcammen en te praten over van alles en nog wat.
Op een gegeven moment bedacht ik me, dat ik beter even kon gaan douchen.
"Ik ga ff douche" zei ik. "oke" zei de jongen. ik dacht toen dat ik mijn webcam had uitgedaan. Nadat ik had gedouched besloot ik me aan te gaan kleden in mijn kamer.
dus ik loop naakt mijn kamer in, zet de radio aan en wil me gaan aankleden.
Maar zodra ik de radio aanzet is er een leuk nummer op, dus ik dans in mijn nakie mee. Dit gaf wel een leuk gevoel, dus ik was voor de grap mijn LAPtop een LAPdance aan het geven.
aleen wist ik niet (msn stond niet voorop op het scherm) dat de webcam nog aanstond. eerst schaamde ik me rot. nu is die jongen mijn vriendje en geef hem persoonlijk lapdances.

xxx fiona

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5175
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 11 bezoekers online