Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Anne
Anne was een meisje van 16 en was heel verliefd op antonio jongen van 17. Antonio zag anne niet eens staan. Anne werd daar heel verdrietig van en deet zoveel moeite schreef liefdesbrieven enzo.. Maar het enige dat Antonio deed wan Anne uitlachen met die brieven en daardoor werd ze heel boos. Ze liep weg van huis en ging niet meer naar school. Ze had nog een brief naar antonio gestuurd en daar stond in ik blijf je graag zien tot de dood ons scheiden mag. Een heel jaar heeft niemand iets van haar gehoord. Tot de dag wanneer het dezelfde datum was wanneer ze antonio voor de eerste keer had gezien. Antonio kwam terug van een feestje en onderweg naar huis zag hij ineens anne staan met een mes in haar hand antonio liep er naar toe en pakte het mes en riep ben je gestoord geworde je vind wel iemand anders dat je wel leuk vind maar daarom moet jegeen zelf moord plegen dan ben ik de schuldige. Maar het enige dat anne zei was ik blijf van je houden tot de dood ons scheiden mag en ze doodde eerst antonio legde hem op haar schoot en dan doodde ze haar eigen en ze lag nog 1 briefje waar op stond de dood heeft ons niet gescheiden.

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5175
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 6 bezoekers online