Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Gepakt door een dier
Het gebeurde ongeveer een paar maanden geleden. Ik verveelde me en besloot om naar een dierentuin te gaan. Ik kende een oude man die daar werkte. Hij was ongeveer 58 en ik was 36. Eenmaal daar aangekomen begroette hij me. "Maar eens besloten om langs te komen" Glimlachte hij. We liepen samen door de dierentuin waar hij me alles liet zien. Hij bekeek me ondertussen overal. Ik had een rokje aan en een t-shirtje. We kwamen aan bij de apen. Ik bekeek ze allemaal en zag dat 1 grote aap erg geil was. Hij besprong alle vrouwtjes en neukte ze hard. Ik begon langzaam een beetje opgewonden te raken. "Dat doet hij altijd. Meestal heeft hij nooit genoeg aan alle vrouwtjes" "Hij wilt meer dan al die vrouwtjes?" "Inderdaad" We liepen verder door de dierentuin. Het werd langzaam donker. Alle bezoekers verlieten het park. "Help je even mee? Ik ga de apen even controleren?" Vroeg hij aan me. Ik liep met hem mee de grote kooi in. Hij deed het op slot. "Ik zie geen aap hier" Zei ik. Hij kwam naar me toegelopen en zette zijn hand op mijn kont. "Nee, dat was de bedoeling" Fluisterde hij. Langzaam deed hij mijn rokje uit en deed zijn hand in mijn slipje. Hij ging naar mijn kutje en begon die te strelen. Hij voelde dat ik nat was. Langzaam kleedde hij me uit. "Ik ben zo terug, blijf hier staan" Fluisterde hij, en gaf me een tongzoen. Hij liep weg en ineens hoorde ik iets. Voorzichtig keek ik rond. Ik hoorde gehijg en zag ineens dat die aap tevoorschijn kwam. Hij pakte een borst en begon eraan de likken. Hij duwde me omver en begon langzaam overal te zuigen en te likken. Ik bewoog liever niet, bang dat er iets zou gebeuren. Hij kwam aan bij mijn kutje en begon wild te likken. Ik was bang. Bang dat hij me hard zou neuken. Hij schoof zijn grote lul naar binnen en ging hard. Ik probeerde een schreeuw binnen te houden. Met zijn handen pakte hij mijn borsten en kneep erin. Ow, wat deed dit pijn. Ik werd hier gewoon verkracht door een aap. Het voelde lekker, maar dat moest ik niet vinden. Hij kwam klaar en spoot diep in mijn kut. Hij draaide me om en pakte m'n kont. Eerst ging hij er met een vinger in en daarna kwam zijn lul. Hij ging weer zo hard. Na een paar minuten spoot hij ook weer.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online