Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Carnaval
ik haat het, ik haat het. morgen was het de carnavalsstoet en ik mocht niemand uitnodigen. vorig jaar had ik er wel 7 uitgenodigd. en dit jaar niet. ik was zo kwaad op mijn mama dat ik mijn muziek op het allerhardste zette. mijn mama kwam ook boos de trap op en ramde mijn radio in elkaar. " zo dat is dat" nu was ik echt pistof. ik dacht in mezelf " zij weg of ik weg" ik wist dat mama toch nooit zou weggaan dus besloot ik om zelf weg te gaan. ik pakte al mijn lakens en knoopte ze aan elkaar en gooide ze uit het raam. ik ging snel een grote rugzak halen en stopte er alles in wat ik nodig had. toen ik juist op de vaste grond stond hoorde ik mijn moeder roepen " verdomme stom kind kom hier, oke het is goed nodig maar 2 meisjes uit" " he wat doe je daar uit het raam" riep ze toen ze uit het raam keek. " euh ik doe mijn rek en strek oefeningen" zei ik. " met een rugzak op je rug" vroeg mama weer " ja dan heb ik wat extra gewecht he " zei ik. ik heb toch eindelijk meisjes mogen uitnodigen en telkens als ik weer niemand mag uitnodigen dan gebruik ik hetzelfde truckje

zo dit was een zelfverzonnen verhaaltje en ik hoop dat jullie hem leuk vonden.

( ik ben de maker van eefje donkerblau en kerstmis.)

groetjes eefje

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online