Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

mijn geile tante deel 2
ik had al wat avontuurtjes beleefd met mijn tante en we hadden ook licht sm ontdekt, vastgebonden worden en spanking krijgen vond ze lekker en ze genoot hiervan.
ook kwam ze regelmatig bij ons thuis, de ene keer nog geiler gekleed dan de andere keer, zo ook die keer dat er toevallig twee vrienden van mij binnen kwamen vallen, tante had een kort rokje aan , strak topje en pumps met hoge hakken, de jongens keken hun ogen uit, ik had ze verteld van onze avontuurtjes, maar nu zagen ze haar in het echt, toen ze weg gingen zeiden ze, als je hulp nodig hebt....geen probleem, ik zei dat tegen tante en deze moest een beetje lachen , maar je zag haar denken, ze zei, ja hoor kom maar met , het zijn mijn type jongens, lijkt me leuk, ik twijfelde omdat ik niet wist of ze het meende, en zo ging er een poosje overheen.
het speelde toch door mijn hoofd tante neuken met z'n drieen, het wond me op, alleen hoe moest ik het aan pakken.
we deden regelmatig sm spelletjes en vastbinden en spanking vond ze leuk en ik bedacht hier wat op,als de jongens kwamen moest ze niet terug kunnen krabbelen, wij waren de baas.
op een avond had ik weer met haar afgesproken voor sm, ik mocht altijd zeggen wat ze aan moest, ik had gekozen voor een paars torselet met halve cups die haar grote tieten ondersteunden en haar grote tepels vrijlieten, aan de jarretels zaten netkousen, ze droeg een zwarte string en ze had zwarte laarzen tot over de knie aan met hoge hakken.
we gingen aan de slag, ik bond haar armen gespreid vast aan kettingen aan het plafond, haar benen in een stang in spreidstand, zo stond ze er lekker hoerig bij en in een positie dat ze geen kant opkon.
ondertussen waren de jongens naar haar huis gekomen en waren de keuken ingeslopen, ik begon tante te spanken en de eerste kreunen vulde de kamer,ik haalde de zweep langs haar kut en duwde deze tegen haar klit, ze kreunde van genot, ik zei hadden we maar wat meer mensen hier om je te verwennen want volgens mij ben je botergeil en lust je er wel een paar, ja zei ze stotterend lijkt me heerlijk,kom lik me alsjeblieft zei ze, ik ging door mijn knieen en trok de string uit haar poesje opzij en begon haar te likken, ze stond te trillen van genot aan de kettingen, ik keek nu langs haar heen en had zicht op de keuken met de jongens, ik wenkte dat ze naar binnen moesten komen, ik stond op en zei, tante verrassing en ik liet de jongens voor haar komen, ik maakte maar een grapje zei ze toen ik dat zei, maar ik niet sprak ik, nu zal het gebeuren ook, hans en michel de ogen rolde uit hun kassen, jezus peter wat een lekker wijf zei hans, mmm hier hou ik wel van, een weerloze snol, heerlijke prammen en hoerig gekleed dat zie ik alleen in films, ik zei ze is van jullie, je zag nu toch ook de opwinding bij tante verschijnen , ze was over de schrik heen of deed alsof,de jongens begonnen tante te betasten, vier handen gleden over haar enorme tieten ,haar dijen, kont en laarzen, ze sloot haar ogen en begon luider te kreunen, ik begon haar te spanken en zo waren we met z'n drieen bezig, de jongens begonnen zich uit te kleden en even later stonden ze spiernaakt met allebei een erectie, ik wil gepijpt worden zei hans, ik maakte de handboeien los en drukte tante op haar knieen, ik trok haar rechtop en ging op mijn knieen achter har zitten en begon haar tieten te kneden, de jongens gingen voor haar staan met hun stijve pikken en tante nam in iedere hand een pik en begon deze af te rukken
hans pakte nu tante's hoofd beet en trok deze naar zijn pik, zuigen zei hij en tante begon met lange diepe halen te pijpen, ook michel wilde gepijpt worden , hij zei nu ik teef, tante pijpte alsof har leven er vanaf hing, eerst de een dan de ander, ook ik wilde gepijpt worden en zo ging tante van de een naar de ander, pijpen afgewisseld met rukken, ze trok en pijpte door totdat we allemaal een keer waren gekomen, ik wil d'r neuken zei michel, kom sta op zei hij, tante zat nog met haar benen in de stang dus haar benen stonden lekker wijd, we zette haar met haar handen leunend op de eettafel, hans begon haar nu achterlangs te neuken, lange diepe halen,tante gilde het uit, ik kroop nu onder de tafel en begon tantes klit te likken terwijl ze afwisselend werd geneukt door hans en michel, haar klit was aardig opgezwollen en even later kwam ze gillend klaar, haar hele lijf schokte van geiligheid, hans en michel kwamen weer klaar, hierna maakte ik tante los van de stang aan haar benen en draaide ik haar om en duwde haar rug op de tafel en trok haar benen uit elkaar, haar kale zeiknatte kut lag open voor me, ik bracht m'n vingers in en begon haar g-spot te bewerken, zo kwam ze snel na elkaar een paar keer klaar, ik bracht nu mjn stijve lul in haar kut en neukte haar totdat ik klaarkwam.
we waren nu allemaal voldaan van dit alles en namen plaats op de bank, tante in het midden, we praatte nog wat en speelde nog wat met haar tieten, handen gleden over haar netkousen en laarzen, wat was dat allemaal geil, lekker bezig met zo;n hoerig geklede snol, al gauw stonden onze pikken weer stijf en tante verwende ons nog op een pijpbeurt waarbij zij ondertussen lekker gelikt werd zodat zij ook lekker klaarkwam.
na dit alles kleden we ons weer aan en dronken nog wat de jongens verdwenen weer en ik bleef met tante achter, wat was dit enorm geil zei ze, bedankt, tante liep nog steeds in haar hoerige kleren en ik voelde mijn pik alweer zwellen, het viel tante ook op en ze zei, kom op dan maar, neuk me nog maar een keer, en zo geschiede.




Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online