Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Een echte bejaarde vrouw
Laat ik me eerst even aan je voorstellen. Mijn naam is Rob, en ik ben 38 jaar oud. Het verhaal wat ik opschrijf, is ongeveer 2 maanden geleden gebeurd.

Mijn schoonmoeder had gebeld, of ik even naar haar tv. wilde komen kijken. Het beeld was wazig. Rond een uur of zeven stapte ik in de auto, en reed naar het verzorgingshuis, op zo'n 10 minuten rijden van mijn huis. Toen ik daar aan kwam, had mijn schoonmoeder de koffie al klaar. Mijn schoonmoeder is een vriendelijke vrouw van 79 jaar.
Na de koffie stelde ik voor eens naar de tv. te gaan kijken. Na een kwartiertje of zo was het probleem weer verholpen.
Ik bleef nog wat praten, en rond een uur of acht wilde ik weer vertrekken. Mijn schoonmoeder keek mij vragend aan, en zei, ach Rob wil je nog even naar een goede vriendin van me? ze woont drie deuren verder. Een deur van het wandmeubel sluit niet meer. Ik zal wel even gaan kijken zei ik tegen haar, en nam afscheid. Drie deuren verder klopte ik aan. Iemand riep kom maar binnen! Ik opende de deur en liep naar binnen. Op de bank zat een bejaarde dame te handwerken. Goedenavond zei ik. Ik ben Rob, en mijn schoonmoeder vroeg of ik bij u even naar de deur van het wandmeubel wilde komen kijken. Oh ja wat fijn Rob zei ze. Het is echt lastig, die deur blijft maar open staan.
Na het slotje weer vast gezet te hebben, sloot de deur weer prima. Toen ik weg wilde gaan vroeg de vrouw of ik een kopje thee wilde mee drinken. Ik besloot de vrouw niet voor het hoofd te stoten, en zei graag. De vrouw rommelde wat in het keukentje, en kwam even later met 2 kopjes thee terug.
Ik heet Femke zei ze en ik woon hier al 4 jaar. Jammergenoeg moest ik met mijn 81ste nog gaan verhuizen vertelde ze. Ik rekende uit dat ze nu dus ruim 85 moest zijn. Toen de thee op was, besloot ik er van door te gaan. Femke zei dat ze me hartelijk bedankte voor de reparatie, en dat ze zo blij was dat ze me wel een zoen wilde geven.
Je bent toch niet ban van een zoen van een oude vrouw lachte ze. Nee hoor lachte ik terug. Femke gaf me een dikke zoen.
Wat er toen gebeurde weet ik eigenlijk niet. Toen ze mij een zoen gaf, gaf ik haar ook een zoen, maar dan direct op haar mond. Femke verstijfde even. Naar een paar seconden zei ze doe dat nog eens? Als in een roes gaf ik haar weer een zoen op haar mond. Femke opende haar mond, en ik voelde haar tong tegen mijn lippen. Ik opende als vanzelf mijn lippen, en voelde hoe de tong van Femke naar binnen gleed. We moeten daar minuten gestaan hebben, verwikkeld in een steeds heftiger tongzoen. Haar redelijk grote borsten drukten tegen mijn borst. Als vanzelf gleden mijn handen onder haar truitje. Ik voelde haar zachte warme huid. Met mijn handen ging ik naar voren, en voelde haar bh. Heerlijk zacht voelde dat aan. Met 1 hand haalde ik 1 van haar borsten uit haar bh. Haar borst viel slap naar beneden. Ik voelde dat ze grote borsten had, maar het waren wel hangborsten. toen ik met haar borst begon te spelen, begon er zich bij mij iets te roeren. Mijn pik werd stijver en stijver. Ik kwam weer wat bij zinnen. Ik stond hier in een innige omstrengeling met een vrouw van 85 jaar. Mijn opwinding begon het te winnen van mijn schaamte. Ik haalde ook haar andere tiet uit haar bh. Ik maakte mij voorzichtig van haar los, en pakte 1 van die grote rimpelige hangtieten, en begon op haar tepel te zuigen. Nu begon ik toch echt geil te worden, zelfs van een 85 jarige vrouw. Ik nam stuk voor stuk haar tepels in mijn mond, en zoog er op als een baby.
Femke begon wat zwaarder te ademen. Over haar schouder zag ik aan de andere kant van de kamer haar bed staan. Voorzichtig duwde ik haar achteruit richting het bed.
Voorzichtig liet ik haar op haar bed zakken. Weer nam ik haar tepels in mijn mond. Ik kneedde haar slappe rimpelige tieten. Met 1 hand maakte ik aan de voorkant haar rok los. Femke was niet zo lenig meer, dus ik moest haar wel even helpen om haar kontje wat op te tillen. Voorzichtig schoof ik haar truitje over haar hoofd, en maakte haar bh los.
Daar lag Femke met ontbloot bovenlijf op bed. Haar tieten hingen aan weerskanten naar beneden. Inmiddels was mijn pik zo hard als beton geworden. Eigenlijk kon het me niets schelen hoe oud ze was bedacht ik. Ik wilde haar graag neuken, of in iedergeval bij haar klaar komen. Ik besloot me zelf ook uit te kleden.
snel ontdeed ik me van mijn kleren en stond naakt voor de 85 jarige Femke. Voorzichtig stak ze haar hand uit, en pakte mijn pik vast. Langzaam bewoog ze mijn voorhuit naar voren en naar achteren. Ik kreunde van genot. Voorzichtig schoof ik de rok van Femke naar beneden over haar benen.
Daar lag ze dan alleen nog met een grote slip aan. Ik besloot haar helemaal uit te kleden. Met mijn hand gleed ik over haar buik, en gaf zoentjes op haar heerlijke hang tieten. Ik pakte de randen van haar witte slip, en wilde deze naar beneden schuiven.
Wat ik toen zag, deed mijn pik verslappen. Ik had gedacht te geilen met een welliswaar oude vrouw, maar toch.
Wat ze aan had, was helemaal geen slipje, maar een luierbroekje. Femke was dus incontinent. Femke zag mij met open mond staan kijken, en begon te blozen. Ja verontschuldigde ze zich het gaat allemaal niet meer zo makkelijk Rob, maar ik ben vanmorgen heerlijk onder de douche geweest, en heb vanavond vroeg een schoon luierbroekje aan gekregen.
Nieuwsgierig geworden ging in voorzichtig met mijn hand in haar luierbroekje. Ik voelde haar buik en haar licht behaarde venisheuvel. Femke opende haar benen een beetje, en ik voelde dat haar luierbroekje een beetje nat was. toch begon mijn pik weer snel te groeien. Ik besloot haar broekje uit te trekken.
Daar lag ze. Helemaal naakt op bed. Een vrouw van 85 jaar oud.
Ik begon haar borsten te kussen, en daalde langzaam af naar beneden. Femke had mijn pik weer gevonden, en trok mij met langzame bewegingen af. Toen ik bij haar venisheuvel aan kwam, deed de oude vrouw als vanzelf haar benen verder uit elkaar. Doordat ze me maar bleef aftrekken, werd ik geiler en geiler. Ik daalde nog verder af, en kwam bij haar kut. Ik had zo juist haar luierbroekje uit gedaan, wat een beetje nat was. Daardoor was haar kut natuurlijk ook nat. Maar door dat femke mij bleef aftrekken, kon het me in eens niet meer schelen. Ik begon haar natte kut te likken. Het rook een beetje naar plas, maar nu wond me dat juist alleen maar meer en meer op. Diep verdween mijn tong in haar oude kut. Ik zoog op haar natte schaamlippen Oh wat was dat geil! toen vond ik haar klit, en nam hem in mijn mond. Ik sabbelde erop, en liet het puntje van mijn tong over haar harde klit gaan. Femke begon steeds zwaarder te ademen, en sneller aan mijn pik te trekken. Haar kut was al behoorlijk nat van de luier, maar ik proefde dat haar kutsap nu ook begon te vloeien. Nu proefde ik dan een bejaarde vrouw van 85 jaar, en ze smaakte heerlijk. Ik bleef haar heerlijke kut maar zuigen. Doordat Femke ook maar met mijn lul bleef spelen, stond ik inmiddels op knappen.
Ik draaide me om, en kwam voorzichtig op haar liggen. Als vanzelf gleed mijn harde lul een klein stukje haar kut in. Oh wat was dat lekker, Erg gemakkelijk verdween mijn lul tot aan mijn ballen in haar heerlijke kut. Rustig en diep begon ik deze oude vrouw van 85 jaar te neuken. Met lange halen. Ik wilde nog maar 1 ding, klaar komen in de buik van deze 85 jarige vrouw. Femke kreunde.
Tijdens het neuken van Femke boog ik mijn hoofd, en zoog weer op haar heerlijke hangborsten. Dit verhoogde het genot. Ik merkte dat Femke haar klimax begon te naderen. Ik verhoogde het tempo, omdat ik wilde proberen samen met haar klaar te komen. Femke begon te schokken, ten teken dat ze klaar kwam. Ook ik voelde nu mijn zaad op komen We vonden elkaar in een ewig durende tongzoen. Femke kwam op een ongekend heftige manier klaar, terwijl ik mijn zaad diep in haar buik spoot. Het voelde alsof deze vrouw mij helemaal leeg zoog, Ik voelde hoe de stralen zaad uit mijn lul gezogen werden door deze incontinente bejaarde vrouw.
Nadat we bijden heerlijk klaar gekomen waren, bleven we even heerlijk op elkaar liggen. Het verwonderde mij, dat mijn pik haast niet verslapte. Ondertussel lag ik wat met haar tieten te spelen, en bleef mijn pik nog heerlijk begraven in haar oude buik.
Het duurde maar een paar minuten, toen was mijn paal weer geheel op oorlogssterkte. Langzaam bewoog ik mijn paal heen en weer in haar drijfnatte kut. Femke lag er heerlijk ontspannen bij.
Ik begon het tempo weer te verhogen, want ik bleef maar geil zolang ik in de kut van deze vrouw zat. Femke kreunde zachtjes.
Sorry zei ik tegen haar, Maar ik wil je graag nog een keer neuken. Kan dat dan nog? vroeg ze. Het duurde niet erg lang, of een tweede lading zaad spoot ik diep in de buik en baarmoeder van deze bejaarde 85 jarige vrouw. Dieper en dieper wilde ik in haar, om zo mijn zaad zover mogelijk in haar bejaarde baarmoeder te spuiten. Het liefst tegen haar eierstokken, al zouden die echt niets meer doen. Uitgeput lagen we zo een tijdje naast elkaar. Ik heb Femke geholpen met aankleden. toen ik haar had aangekleed, zei ze dat ze nog een schoon luierbroekje aan wilde. Dit heb ik voor haar uit de kast gepakt. Zou je die natte even voor mij weg willen doen vroeg ze. Inplaats van het luierbroekje weg te doen, trok ik het zelf aan. Met verwondering vroeg Femke wat doe je nu?
Ik doe jou natte luierbroekje aan, dat windt mij vreselijk op zei ik. Zo gezegd zo gedaan. Met een dikke tongzoen en een nat luierbroekje aan namen we afscheid van elkaar.
Heerlijk voelde dat. zo'n nat luierbroekje van een 85 jarige vrou tussen mijn benen.
thuis ben ik zonder dat mijn vrouw het wist nog een keer heerlijk klaar gekomen in Femke haar natte luierbroekje.

Na onze ontmoeting vrijen we zeker 1 tot 2 keer per week, en ik kan je verzekeren dat het super is. Ik vind het lekkerder dan met mijn eigen vrouw.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online