Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

In het bos (erotiek)
Ik was op een mooie zonnige dag gaan fietsen terwijl ik eigenlijk moest gaan werken, maar toch ging ik fietsen.
Na enige tijd gefietst te hebben zat ik op een bankje wat te eten en wat uit te rusten.
Ik had een wietje gerookt en toen kwam er een oudere man langs gefietst en reed 50 meter door en bleef daar stil staan en begon in zijn kruis te voelen.
Ik zag dit en ik waal vrij geil geworden door de wiet en het mooie weer, hij kwam weer mijn kant op en vertrok weer op zijn fiets iets later kwam hij weer terug en ik werd steeds geiler en ik moet zeggen dat ik dit best wel spannend vond,.
Hij kwam vlak langs me en ik denk ik ga er achteraan en toen ik bij hem aankwam stond hij me wat raar aan te kijken en ik vroeg hem op de man af of hij me wilde pijpen ja is prima zij hij en we gingen verder de bossen waar e allebij onze fietsen tegen een boom aangooiden.
Meteen liet ik mijn broek op mijn enkels zakken en stak mijnkloppende hade penis in de mond van deze wat zuig graage man.
Hij lurkte erop los en mijn pik werd harder en harder, opeens kwam er een persoon langs gelopen en hij kwam onze richting uit gelopen en kwam steeds dichter bij en deed zijn gulp los en begon zich voor mijn neus af te trekken terwijl ik werd gepijpt ja dat werd steeds geiler de derde persoon stond met zijn lul klaar voor mijn gezicht en ja ik dacht lik maar eens met je tong over die harde eikel, ja dat vond hij grmmmm lekker er kwam een druppeltje vocht uit zijn eikel en dat smaakte zoet.
Ik stond op ht punt van klaarkomen het zuigen dat was mmmmm , en ik heb de lul van hem ook nog gezogen en wat kwamen we samen heerlijk klaar daar in de bossen mmmmmmm

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online