Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Pianoles (Echt Gebeurd)
Het was Vrijdagavond, We zitten op de bank. dan komt onze moeder de kamer binnenlopen met de wasmand in haar handen, ze zegt: ''Sara! Nina! Het is tijd voor pianoles, opschieten!'' We kijken elkaar aan: ''Pianoles is zo saai!'' zeggen we in koor. Even later zitten we op de fiets. We zetten onze fiets in het fietsenrek en we lopen het gebouw binnen, we zien dat peter(onze pianoleraar) al staat te wachten op ons. we krijgen privéles dus verder is er niemand in het gebouw. We lopen naar het lokaal en we zien één piano staan. ''is die nieuw?'' vroegen wij. ''ja'' zei peter. ''ga maar zitten nina, jij mag ook zo sara!'' Ik ging zitten en peter peter kwam langs me zitten. ik begon de titanic te spelen. ik voelde dat peter met zijn hand over mijn been wreef. hij ging steeds dichter met zijn hand tegen mijn vagina. het was een naar gevoel, en ik keek naar sara. Ik stond verstijfd bij het zien van nina. toen zei peter: ''komen jullie maar even mee.'' hij liep naar een deur, die deur was er altijd al maar we wisten nooit wat er achter die deur speelde. hij deed de deur open. toen zagen we een tweepersoonsbed staan. hij zei: ''ga er op liggen, nu!'' We gingen op het bed liggen. hij deed de deur achter zich op slot en deed het licht aan en liep verder de kamer binnen. hij ging op me liggen,ik pakte nina's hand vast. en kneep erin. hij schoof mijn rokje omhoog en ging van me af'. en ging naast het bed staan.hij deed zijn broek omlaag, en paktemijn hand en legde het op zijn piemel. zijn andere hand legde hij op die van mij en ging heen en weer. ik voelde de penis hart en stijf worden. hij haalde mijn hand van zijn piemel af en ging met het puntje van zijn piemel in me. ik was inmiddels al 13 en ik was al ongesteld.

Einde deel 1, deel 2 komt nog.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online