Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

hopeloze liefde
ik ben een gekke vrouw dat weet ik maar dat moest ik schrijven ik kan niet zo goed nederland spreken en schrijven sory dus... maar ik ga proberen.IK BEN getrouwd helaas maar waar en ik verlief op een mooie jonge R...heette maar dat is toch liefde ik kan echt niks aan doen. Ik denk altijd hem aan ,ik mis hem en ik wil met hem zijn maar dat is onmogelijk neee helaassss.... wij praten bijelkaar altijd ik zie hem altijd!!! ik wil niet met hem praten en zo maar wij werken zelfde plek met hem dat is onmogelijk dus ik wil hem uit miijn hoofd zetten ik wil hem niet meer zien maar lukt nietttt ja maar jaa dat moet ik doen want ik heb ook een kind sorry schatje je bent mijn ware je bent mijn hopeloze liefdeee ik zal je missen ....

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 10 bezoekers online