Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Naar de kapper...
Het was vakantie, en ik had een afspraak om in de voormiddag naar de kapper te gaan. Toen ik er aankwam zag ik dat er verder niemand was. Mijn moeder moest nog naar de winkel, en die zou me daarna komen halen. Mijn moeder vertrok, en ik bleef, samen met de niet lelijke kapster daar. Ze zei dat ik mocht gaan zitten in de stoel, en ze begon aan mijn haar. Ondertussen praatte ze fijn met me en vroeg hoe mijn examens waren geweest. Goed, zei ik. Terwijl we aan het praten waren kwam ze voor mij staan en bukte lichtjes om aan de voorkant van mijn hoofd het haar te knippen. Ik zag haar mooie, volle boezem, en ik kon gewoon niet stoppen met ernaar te kijken, en ik voelde mijn pik lichtjes hard worden. Toen ik terug in de spiegel keek zag ik dat ze had gemerkt dat ik naar haar borsten keek. Ik voelde me zéér beschaamd en keek onmiddelijk de andere kant uit. De kapster vroeg ineens "vind je ze mooi?" Ik wist niet wat me overkwam, en als redelijk stille jongen begonnen mijn benen te trillen en werd ik zenuwachtig. Ik had zo een vraag nooit verwacht. Ik antwoorde onzeker "ja". Ze legde de schaar en de kam aan de kant, en bukte zich weer lichtjes. Ik begon zeer hevig te zweten. Ze deed de drie knoopjes van haar blouse open. Ik wist niet wat me overkwam. Ze ging met haar hand over mijn schouders naar beneden. Even later deed ze haar blouse uit, en ik zag haar mooie, zwarte bh. Haar borsten waren nog groter dan ik verwacht had. Véél groter. Ik schatte toch zeker een d-cup. Ze pakte mijn twee handen en legde die op haar borsten. Geil fluisterde ze "Knijp er maar lekker in". Mijn pik was nog nooit zo hard en stijf geweest. Ik begon in haar lekkere, natuurlijke borsten te knijpen en dit voelde onmenselijk lekker. Ik voelde me net alsof ik ging klaarkomen. Ze deed haar bh uit, en daar zag ik twee mooie, groote borsten, waarvan de tepels hard waren. Ik begon weer aan haar borsten te voelen omdat ik het gewoon zó lekker vond. Ze ging met haar handen naar in mijn broek en begon aan mijn harde pik te wrijven. Haar handen voelden lekker zacht aan. Ook begon ze me voorzichtig aan langzaam af te trekken. Ze vroeg me of het goed aanvoelde. Ik antwoorde niet, en terwijl ik nog altijd aan haar borsten voelde, begon ik te kreunen. Nog geen tien seconden later kwam ik klaar, en ik kreunde heel hard. Haar zachte hand hing helemaal vol met sperma. Zo hevig was ik nog nooit klaargekomen. Ze gaf nog een kus op mijn natte eikel, waarna ze naar een lavabo liep. Terwijl ze er naartoe liep zag ik hoe haar grote borsten lichtjes schudden. Ze wastte haar handen en kwam terug. Ik voelde me zeer raar na het gebeuren. Ze vroeg me of ik het fijn vond. Bevestigend zei ik "ja". Ze pakte vervolgens de schaar en kam en begon verder aan mijn haar te knippen. Tien minuutjes later was mijn moeder er.

Dit was voor mij één van de fijnste dagen die ik ooit heb meegemaakt.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online