Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Emergency H 1.
Hoofdstuk 1


Ik keek naar de spiegel en deed mijn haar goed. Oo wat zie ik er mooi uit hoor ik een stemmetje in mijn hoofd zeggen, Zeiden de jongens dat nou maar ook, Ik baal er echt van... Ik ben Dun.. Bestwel Zwart haar. een Emo.. Wat is nou Niet mooier zijn dan een Emo met een Lippiercing. Ik liep naar buiten en haaste me door de regen iedereen liep met een gebogen hoofd door de brede straten van RegenCity. Die naam past er echt bij, ik botste tegen een man aan die mij boos aankeek, Lekker leuk stom mens snauwde ik hem af, Ik liep door. eindelijk kwam ik bij school aan, Mevrouw Misty... Als u nog een keer telaat komt dan kunt u lekker met u moeder komen, zij mijn Juf met een hoog stemmetje dat mij liet schrikken, Ik keek haar droog aan en kauwde op mijn Kauwgommetje. Spuug dat uit! Ik schudde mijn hoofd en spuugde het met een mik op de Prullebak, Iedereen keek mij na toen ik naar het vieze lokaaltje naar achter liep, ik schuifde aan mijn krakkemikkige stoel.
Ik keek strak voor mij uit, en de leerlingen draaiden zich weer om aan zijn werk,
Verder? Maandag xd Het is nu vrijdag. 8 Uur.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online