Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Als de ouders weg zijn
Als de ouders weg zijn.

Op een koude winteravond was ik samen met mijn zusje een film aan het kijken, mijn ouders waren weg, ze waren naar vrienden toe. Ik was 16 en mijn zusje 15. Er werd veel geneukt in die film en ik zag dat mijn zusje dat wel leuk vond, ze werd er ook een beetje opgewonden van. Ik vroeg of ze het wel is had gedaan? Ze zei "Nee!"

Ik zei dat ik me ging douchen. Ik ging dus naar boven en kleedde mij uit en ging onder de douche staan. Plotseling hoorde ik mijn naam en ik keek door de douchedeur. Ik zag daar mijn zus naakt in de badkamer staan. Ik zag haar mooie ronde tieten met hele mooie tepels en haar kale kutje. Ze vroeg of ze bij mij onder de douche mocht komen staan. Ik zei dat het goed was dus ze kwam er bij staan. Ze kwam dicht tegen mij aan staan en keek me recht in mijn ogen. Ze vroeg of ik haar mooi vond. "Ik heb nog nooit zo'n mooi figuur gezien" zei ik. Plotseling gaf ze mij een tongzoen. Mijn lul was inmiddels al stijf geworden en dat wist zij ook. Ze vroeg of ik haar wilde leren neuken? Dat wilde ik wel! Ik voelde dat haar hand aan mijn lul zat en ze begon mij te rukken. Toen ik klaarkwam begon ik haar te vingeren ze lichtjes te kreunen. Zusje zei dat ze het heerlijk vond. Ik zei dat we maar beter naar mijn kamer konden gaan. We stapten beiden uit de douche en droogden elkaar af.

We gingen naar mijn kamer, ik legde haar zachtjes op bed en vroeg wat ze het eerst wilde. Ze wilde gebeft worden! Eerst gaf ik haar een tongzoen en ging langzaam met mijn tong omlaag. Ik rook haar, liet mijn tong door haar lippen glijden, ze smaakte heerlijk. Langzaam begon ik haar klitje te likken en ze begon te kreunen, ze vond het heerlijk. Even later kwam ze klaar. Daarna begon ze mij te verwennen en begon mij te pijpen. Ze deed het heerlijk ik spoot haar hele mondje vol. Ze zei dat ze het heerlijk vond en we het vaker moesten doen!

Ik legde haar plat op bed, kwam langzaam in haar en begon te stoten steeds iets harder. Allebei begonnen we te kreunen, het was echt heerlijk, ik kwam tegelijk klaar met haar. Toen vroeg ze: "Wil je mij als je blieft anaal nemen?" Dat deed ik natuurlijk. Ik spoot haar hele kontje vol. Even later lagen we uitgeput op bed.

We vonden het allebij zo fijn dat we het nog veel vaker hebben gedaan.

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online