Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

clown
ER was een madame met een baby en twee kinderen.Ze ging weg en liet een opas komen.Die bracht en beeld van een enge clown mee.De kinderen vroegen of ze er een doek mochten over hangen.Het mocht en ze gingen naar een film kijken.Het oudste kind had zin in wat versnaperinngen en ging die beneden halen,maar schrok zich een bult toen ze de baby en de opas dood zag liggen.Toen ze boven kwam zag ze dat het beeld was verdwenen.Ze schonk er geen aandacht meer aan en ging verder naar de film kijken.Nadien zei ze het tegen haar moeder en die was baaaaaaang!!!!Ze liet de politie komen en toen die aankwam lagen ze allemaal dood op de grond.

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 15 bezoekers online