Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

2 studenten
dit verhaal is echt gebeurd. Het is geen fictie. Mijn naam is Eric, en ik ben nu halverwege de twintig. In mijn studententijd ging ik nog wel eens stappen met een goede vriend van mij, Sander. We hadden de grootste lol. Kroeg in, kroeg uit, tot diep in de nacht. Meestal bleef hij daarna bij mij slapen op mijn etage in het centrum van Rotterdam.

Sander was een knappe gozer en overtuigd hetero. Hij praatte over meisjes en neukte ze ook met enige regelmaat. Hij zag er goed uit. Donkerblond haar, lichtblauwe ogen, gespierd lichaam en voor een knul van 21 had hij behoorlijk wat borsthaar. Fysiek deed ik niet veel voor hem onder, alleen was ik blonder. We hadden broers kunnen zijn. Geen tweeling, want ik was twee jaar jonger, namelijk 19. Ook ik had de nodige ervaring met meisjes. Niet zo vreemd; ik was jong, geil en lag goed in de markt. Ik had dus al genoeg meisjes geneukt. Niets zo lekker als een geil wijffie hard naaien om daarna over haar tieten te spuiten. Ik vond het ook teringgeil om mijn vriendinnetjes heftig klaar te laten komen door zachtjes aan hun klitjes te likken en tegelijkertijd mijn vingers diep in hun warme kutjes te schuiven. Maar toch… Het viel me op dat wanneer ik een pornofilm keek, ik ook oog had voor die grote, harde lul van de mannelijke hoofdrolspeler.

Anyway, Het was een uur of half drie toen Sander en ik op een zaterdagnacht thuiskwamen. In de laatste kroeg waar we geweest waren was het warm en druk. Ik voelde me plakkerig en bezweet.
‘Ik ga even douchen,’ riep ik naar Sander.
‘Ja, doe ik ook zo,’ riep hij terug.
Het water was warm. Ik voelde me goed. Opgewekt en relaxed tegelijk. Langzaam begon ik me in te zepen. Met extra veel douchegel masseerde ik mijn pik en ballen. De badkamerdeur ging open. Door een waas van stoom zag ik hoe Sander zich uitkleedde. Ik spoelde de zeep van me af en stapte onder de douche uit, zodat hij ook kon douchen. Door de matglazen deuren zag ik hoe hij zich inzeepte. Ik droogde me af en liep naar de slaapkamer. Uit mijn kast pakte ik twee witte T-shirts en twee strakke boxers. Ik trok ze aan en ging op de bank zitten. Sander kwam naakt de kamer in gelopen. ‘Kijk eens, speciaal voor jou,’ zei ik tegen hem. Ik gebaarde naar de boxer en het T-shirt die over de bank hingen. Hij deed eerst het shirt aan. Zijn forse lul probeerde hij niet te verbergen. Daarna trok hij de boxer aan. Ik voelde een lichte beweging door mijn pik trekken toen ik Sander’s stevige piemel zag. Ik had hem zo nog nooit bekeken. Natuurlijk had ik hem wel vaker naakt gezien. We sportten regelmatig samen en we douchten dan ook samen. No problem. Maar nu zag ik hem ineens anders. Geiler. Ik besloot dat gevoel te negeren. Sander liep naar de keuken en pakte twee biertjes.
‘Zullen we nog een filmpje kijken?’ vroeg hij terwijl hij de flesjes op tafel zette. Hij pakte de afstandsbediening van de DVD-speler en zette hem aan. De film ging verder waar ik hem ’s middags had stopgezet. Te laat besefte ik mijn fout. Sander keek naar het scherm en viel midden in “the Big BI Party”, een film die ik uit nieuwsgierigheid besteld had en waar ik me ’s middag nog stevig op had afgetrokken.
‘Wow,’ zei Sander, toen hij zag hoe een grote, stoere gozer een blond wijf aan het beffen was terwijl hij door een andere vent diep in zijn kont genaaid werd. ‘Hoe kom je hieraan?’ vroeg hij terwijl hij ging zitten. Zijn ogen bleven gefixeerd op de televisie.
‘Wilde ik wel eens zien,’ zei ik zo nonchalant mogelijk. Ondertussen was ik bloednerveus. Ik wist helemaal niet hoe Sander zou reageren.
‘Beetje bi-curious? Zo heet dat toch?’
‘Zal ik hem stopzetten? Ik heb nog wel…’ zei ik ongemakkelijk.
‘Nee man, dat hoeft niet. Ik wil dit ook wel eens zien,’ zei Sander terwijl hij onderuit op de bank ging zitten. Zijn harige, gespierde been rustte tegen dat van mij.
‘Je hoeft je niet te schamen, man. Ik vind dit ook wel spannend,’ zei hij, terwijl hij me een klap op mijn schouder gaf. Gerustgesteld ging ik achterover zitten. Terwijl we allebei van ons biertje dronken, keken we hoe de finale van The Big BI Party ontaardde in een grote orgie, waarin iedereen met iedereen neukte. Een man keek met een pijnlijke frons in de camera terwijl twee vrouwen een dikke, zwarte dildo in zijn reet staken. Mijn ogen gleden opzij. Sander keek gebiologeerd naar de TV. In zijn strakke boxer van Björn Borg stond zijn keiharde lul haarscherp afgetekend. Mijn eigen pik stond ook superstrak. We hadden inderdaad broers kunnen zijn, want we hadden allebei ongeveer hetzelfde formaat. Die hem was iets dikker.
‘Man, wat ben ik geil,’ zei Sander terwijl hij me aankeek. Met zijn rechterhand masseerde hij zijn pik door zijn boxer heen.
‘Ik ook,’ zei ik hees.
‘Echt, het kan me niets schelen, maar ik ga me nu afrukken,’ zei hij. ‘M’n ballen staan op springen.’ Hij schoof zijn boxer naar beneden waardoor zijn dikke lul vrijkwam. Met zijn rechterhand pakte hij zijn paal vast en begon langzame trekbewegingen te maken. Zijn dikke eikel glom van het voorvocht. Zijn grote, harige ballen hingen zwaar en loom naar beneden.
‘Zo te zien heb jij er ook wel zin in,’ zei hij terwijl zijn blik naar de tent in mijn boxer gleed. Ik knikte. Ik kon mezelf niet laten kennen nu. Het was tenslotte mijn film, en daarnaast vertrouwde ik Sander. Hij was mijn maat. En dus deed ik mijn boxer ook naar beneden. Mijn harde paal sloeg tegen mijn buik aan.
‘Mooie lul, man’ zei Sander terwijl hij mijn pik aandachtig bekeek.
‘Die van jou ook,’ zei ik op mijn beurt.
Hoewel ik me die middag nog had afgetrokken, stond mijn pik zo strak dat het bijna zeer begon te doen. Met mijn rechterhand pakte ik mijn lul vast en begon me langzaam af te rukken.
‘Jij nog een biertje?’ vroeg Sander terwijl hij opstond. ‘Die van mij is leeg.’ Ik keek hem aan. Hij grijnsde terwijl hij voor me stond. Zijn dikke, stijve lul van bijna 20 centimeter wees recht in mijn gezicht.
Ik wist niet waarom ik het deed, maar ik deed het. De hele geile sfeer in de kamer kon eigenlijk tot niets anders leidden. Ik boog me voorover en nam zijn natte, glimmende eikel tussen mijn lippen. Sander kreunde en drukte zijn heupen naar voren. Langzaam schoof zijn harde lul dieper mijn mond in. Ik was geen groentje meer en wist wat er moest gebeuren. Mijn serie vriendinnetjes hadden mij tenslotte vaak genoeg gepijpt. Ik begon stevig te zuigen op zijn lul en bewoog mijn hoofd langzaam op en neer. Sander begon te kreunen. ‘Rustig Eric, zo meteen spuit ik je hele bek vol,’ zei hij. Voor mij een teken om op te houden.
‘Nu is het jouw beurt,’ zei ik simpelweg. Sander zakte door zijn knieën. Hij pakte mijn lul vast en gaf na een korte aarzeling een lik over mijn eikel. Ik legde mijn handen op zijn hoofd en duwde hem naar beneden. Langzaam gleed mijn harde lul in zijn natte, warme mond. Ook hij wist van wanten. Met zuigende, slurpende bewegingen ging zijn hoofd op en neer. Het gevoel was fantastisch. Beter dan met alle meisjes die ik geneukt had. Ik keek naar Sander. Het beeld van die stoere, geile, behaarde gozer die mij aan het pijpen was maakte me zo geil dat ik bijna terplekke klaarkwam. Ik trok zijn hoofd van mijn pik. ’Rustig man,’ zei ik schor.
We stonden allebei op. Onze pikken wreven tegen elkaar aan. We keken elkaar aan, en toen kusten we elkaar. Zijn tong gleed hongerig mijn mond in. Mijn handen gleden over zijn rug en billen. We trokken onze t-shirts uit. Ik pakte zijn kont vast en liet voorzichtig een vinger zijn harige bilspleet in glijden. Hij kreunde. We vielen op de bank. We zoenden en likten elkaar overal. Voorzichtig zoog ik aan zijn tepels. Daarna beet ik er zachtjes in. Sander kreunde. Mijn tong gleed over zijn behaarde sixpack naar beneden tot ik opnieuw bij zijn harde, kloppende lul uitkwam. Gulziger dan de eerste keer begon ik hem te pijpen. Terwijl ik zijn lul even uit mijn mond liet glijden, likte ik aan mijn middelvinger. Deze liet ik daarna onder zijn zware ballen door naar zijn ster glijden. Heel even verstarde hij toen ik het puntje van mijn vinger in zijn kont liet glijden. Daarna ontspande hij met een diepe, dierlijke grom. Voor mij een teken om mijn vinger dieper naar binnen te duwen.
‘Oh Eric, man, tyfus wat geil…’
Mijn hele middelvinger zat nu diep begraven in zijn reet. Langzaam trok ik hem terug om daarna weer diep door te stoten. Opnieuw nam ik zijn lul in mijn mond. Ritmisch zoog ik Sander af, terwijl ik hem diep en hard vingerde.
‘Oh man, ik ga spuiten,’ hijgde hij. Nu was er geen reden om te stoppen. Ik verhoogde het tempo en zoog hard op zijn strakke paal. Ondertussen probeerde ik mijn middelvinger zo diep mogelijk in zijn kont te stoppen. Sander kreunde een paar keer en na een ‘Oooooh, Godverdomme,’ voelde ik zijn pik in mijn mond ontploffen. Grote stralen warm zaad vulden mijn mond. Terwijl hij kreunend en hijgend mijn bek volspoot, bleef ik hem pijpen en vingeren. Ondertussen slikte ik zijn zaad door. Toen ik hem na een minuut helemaal leeggemelkt had, liet in zijn lul uit mijn mond glijden en mijn vinger uit zijn kont. Hijgend lag hij onder me op de bank.
‘Oh man, dat was lekker.’
Ik keek hem grijnzend aan. ‘We zijn er nog niet,’ zei ik terwijl ik bovenop zijn borst ging zitten met een been aan iedere kant. Mijn pik was maar een paar centimeter van zijn gezicht. Met één hand begon ik me hard af te rukken, terwijl ik met mijn andere hand zijn hoofd optilde. ‘Doe je mond open,’ zei ik streng. Hij wist wat er komen ging. Terwijl hij me aankeek rukte ik mezelf naar het beste orgasme van mijn leven toe. ‘Oh ja man, ik ga spuiten,’ kreunde ik terwijl ik dikke stralen zaad in zijn gezicht spoot. Op zijn tong, in zijn mond, op zijn wangen en kin; hij zat helemaal onder. Toen ik uitgespoten was liet ik me langzaam zakken. We kusten elkaar opnieuw.

Die nacht hebben we nog veel meer gedaan. Ook de volgende ochtend waren we nog lang niet klaar. Nog geen maand later was Sander de eerste man die mij anaal neukte. Twee weken later heb ik hem ontmaagd. We hebben een ‘knipperlichtrelatie’ gehad die ruim twee jaar duurde. Maar niemand mocht er iets van weten. Dat liet hij me beloven. In die twee jaar bleef hij met meisjes omgaan, en kreeg hij een relatie waarmee hij anderhalf jaar later trouwde. Ondertussen gingen onze ‘weekendjes’ gewoon door, al werd de frequentie steeds lager. Sander is inmiddels uit mijn leven verdwenen. Ik heb hem al twee jaar niet meer gezien. Ik hoop dat hij gelukkig is met zijn vrouw en pasgeboren zoontje.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online