Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Op het werk 2
zoals gelezen in het verhaal "op het werk 1" was ik horecamanager in een hotel. inmiddels ben ik een paar jaar weg van dat bedrijf.

Had ik laatst een vrijgezellenfeest van een vriend van mij, heel de dag drinken, lallen en feesten, tussendoor even eten bij een restaurantje, wie denk je dat ik tegenkom, mijn oude lievelingspersoneelslid. Inmiddels rijper en een echte vrouw geworden, nog steeds die mooie kont, en prachtige borsten. Ze loopt op mij af en ik krijg 3 hartelijke zoenen.
Aangeschoten als we waren werd dit natuurlijk bejubeld door evenzo beschonken vrienden. Het gehele etentje door werden wij bediend door deze dame en zij werd natuurlijk uitvoerig besproken. Discreet als ik was vertelde ik dat ik haar niet geneukt had maar de mannen verzekerde mij dat zij en ik elkaar bijzonder begeerlijk aankeken.

Een paar wijntjes en gerechten verder schonk ze mij nog eens bij. Zij zei zachtjes in mijn oor "heb je nog steeds zo`n harde pik", ik verslikte mij bijna in het glas Merlot, en ze liep weer verder. Het hoofdgerecht werd geserveerd, en de bedienend dames wensten ons smakelijke voortzetting. Zij schonk nog eens bij en wilde weer at in mijn oor fluisteren, maar ik was haar voor "kan je nog steeds zo lekker zuigen", het antwoord was niet als verwacht.......zij fluisterde, daar kom je maar op 1 manier achter, en liep weer weg. Het dessert werd geserveerd. zij bediende mij en fluisterde "na het dessert moet je volgens mij naar het toilet", zo snle als ik kon at ik mijn dessert excuseerde mij en vloog richting toilet. Daar stond ze dan! Zal ik je de keuken eens laten zien, vroeg ze. ze trok mij mee de keuken door die ik ongeveer 30 seconden heb kunnen bezichtingen. Wekwamen uit in de wijnkelder. Een prachtig donker hol.

Ze sloot de deur achter zich en deed deze op slot. Zonder een woord te zeggen kuste zij mij vol op de mond en vertelde mij dat ze deze passie alleen voor mij voelde en niet bij haar huidige vriend!!! al kussend knoopte ik haar blouse los, haar prachtige borsten, stonden parmantig in de push up. het tedere zachte gestreel en gekus veranderde heel snel in beestachtige seks. Ze ritste mijn broek open en zoog hard aan mijn harde pik. Ik stond op springen zo geil was ik, binnen 30 seconden spoot ik haar mond vol. Ik zette haar op de wijntafel, trok haar rok op en deed haar slipje uit. het vocht liep in straaltjes over haar gladde kutje. ik likte haat klitje en ze kreunde van genot, ze beefde en schokte naar meer. Ik lag haar plat op tafel en richte mijn inmiddels weer hard geworden pik voor haar kutje. De eikel schoof ik plagerig tegen haar klitje en schaamlippen. Ik dacht dat ze ontplofte zo geil werd ze. Ik duwde door en schoof hem tot mijn ballen in haar kutje. We neukten heftig en steeds harder totdat ze klaarkwam, een minuut lag ze roerloos op tafel te hijgen, ze draaide zich om en ging op haar knieen zitten, ze vroeg " zal ik je klaarpijpen of wil je in mijn kontje. Voor ze uitgepraat was had ik hem in haar strakke kontje zitten, het kutvocht zorgde ervoor dat het soepel ging. Ze vertelde er wel even bij dat ik zachtjes moest doen want haar vriendje mocht haar niet anaal nemen. ik begon zacht te stoten totdat ze aangaf dat ik door mocht beuken, dit deed ik en zorgde ervoor dat ik snel kwam. Na 5 minuten uitgerust te hebben en de kleding te hebben gereorganiseerd slopen we terug. We hebben maar vast koffie met cognac voor je besteld zei een vriend van mij. Wil je er ook een sigaret bij grapte hij, ik keek alsof ik niet wist wat hij bedoelde, maar hij schreeuwde luid en duidelijk dat de mooie gastvrouw net met een geil en verhit gezicht voorbij kwam en dat ik de knoopjes van haar blouse niet correct had geknoopt......................

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 10 bezoekers online