Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Wonder.
We gingen op reis naar Austraie.We wonen op een mange.het was een verlaten mange met geen paarden.de nacht valt.we gingen naar bed.Opeens horde ik iets.ik ging naar buiten.ik zag daar een bloedfmooi paard in de verte,het paart kwam aangelopen opeens stopt het paart het keerde zich om en rende weg in het bos.ik vraagde me af wat dat paart daar deed hele maal allen of waren er meer?dat lag ik een hele tijd af te vragen in mij bed.de volgende ochend.ik vroeg aan mijn mama of ik in het bos mocht.Ja,maar je mag niet verder uit het bos gaan.oké.ik ging het bos in,ik ging op zoek en op zoek tot ik het pap afdwaalde zonder ik het wist.ik wou het pap terug wou zoeken maar ik vont het pap niet meer.Oh nee het begint een donker te worden.ik ben bang in het donker.Wat moet ik nu doen?enik vind het pap niet meer terug want ik loop niet alof rondjes.En ik zie niets meer.oh nee oh nee.ik begin te wenen tot ik in slaap val.opeens hoor ik het zelfde geluid als gisteren ik schrok.ik hilt mij zo stil mogelijk toen zag ik het zelfde paard.het kwam dichterbij en nog dichterbij en nog tot bij.het paard legde zijn hoofd tegen mijn hoofd.ik aaide het paard.het paard pakte me vast en wil zeggen:kruip op mijn rug.Het paard heeft me naar huis gebracht.ik heb het paartje Wonder genoemt.We hebben wonder op stal gezet en eten gegeven.Weleven nog lang en gelukkig.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online