Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Maatschappelijk (over)werk
Connie was medewerkster van het Bureau Maatschappelijk Werk in mijn toenmalige woonplaats en in die hoedanigheid had ik wel eens contact met haar. Na het overlijden van mijn moeder ben ik een paar keer bij haar op gesprek geweest. We hadden toen een goed contact en spraken over heel persoonlijke dingen. Maar na een half jaar waren de sessies over en zag ik haar niet zo veel meer. Ook omdat ik ging verhuizen naar het zuiden van het land. Toen er ruim een jaar later een dorpsfeest was en ik weer terugkwam in mijn vorige woonplaats, kwam ik haar weer tegen. We hebben die avond gezellig zitten praten en hebben samen gedanst. We konden het goed met elkaar vinden, maakten grapjes en lachten wat. Ze wist dat ik getrouwd was en ze had zelf ook een relatie. Ik was alleen naar het feest gegaan omdat ik veel mensen kende en mijn vrouw niet. Mijn vrouw had de auto nodig, zodat ik met het openbaar vervoer ging. Ik had met mijn vrouw afgesproken dat ik eventueel een taxi zou nemen. Toen het feest zijn einde naderde en ik naar huis wilde vroeg ze of ze me een lift mocht aanbieden. Zij woonde zelf iets buiten het dorp en was met de auto terwijl ik met de trein was. Het was een dusdanig tijdstip dat ik nooit met de laatste trein thuis kon komen. Dus was een lift welkom.
Ook in de auto waren we volop in gesprek. De rit duurde een uur. Het gesprek kwam op een gegeven moment op sex. Ze vertelde dat ze een vrije relatie had met haar vriend, op wie ze overigens erg gek was. Ze experimenteerde regelmatig samen met alles wat je maar kon bedenken. Dat maakt het spannend zei ze. Ik zei dat ik daar niet zo’n behoefte aan had en tevreden was met wat ik had en wat we deden. Voor we het wisten waren we in mijn woonplaats bij het station aangekomen. Ze zette de auto op een (inmiddels) verlaten parkeerplaats naast het station, waar mijn fiets nog stond. (De parkeerplaats lag een beetje afgelegen vanwege bebossing). Ze vroeg of ik al naar huis moest en toen ik ontkennend antwoordde deed ze de motor uit om zodoende nog even na te praten. Ze ging dwars en in houthakkerszit op haar stoel zitten en aangezien ze een kort spijkerrokje aanhad keek ik dus zo tegen haar kruis (witte slip) aan. Ik voelde me toch een beetje ongemakkelijk en dat merkte ze. Ze zei tegen me dat ik natuurlijk gewoon de auto kon verlaten en de fiets pakken en naar huis kon gaan. Ik twijfelde, want vond het toch wel spannend. Ik had wat gedronken en was wat zweverig.
Kun je er niet tegen zei ze. Ik zei dat ik het toch wel raar vond en dat ze het beter niet kon doen. Toen ze vroeg of ik er opgewonden van raakte zei ik dat het me niet helemaal onberoerd liet. Je mag nog steeds naar huis zei ze, maar ik bleef toch zitten. Je mag er ook wel even aanzitten zei ze zwoel. Maar ik zei dat ik dat maar niet moest doen. Ze keek me aan en raakte mijn kruis aan om te voelen of er al een reactie was. Tegelijkertijd vroeg ze: weet je zeker dat je niet naar huis wilt gaan?. Nee, dat weet ik niet zeker, ik weet eigenlijk niet wat ik precies wil zei ik. Inmiddels voelde ze heel subtiel dat er toch een bobbel ontstond achter mijn gulp. Ze gniffelde en stelde voor om een kusje op mijn piemel te geven ter afscheid. Daarna mocht ik naar huis gaan. Voordat ik ook maar enigszins kon tegenstribbelen, deed ze m’n gulp open en knoopte m’n broek los. Ze duwde mijn slip naar beneden en haalde mijn inmiddels toch wel stijf geworden pik er uit. Inderdaad gaf ze er een kusje op, keek me aan en zei: als je nu weg wilt dan stop ik gewoon. Ik zuchtte diep en zei eigenlijk moet ik gaan maar ik vind het toch wel lekker. Ze besloot het verder af te maken. Ze gaf nog een kusje op mijn eikel en gleed daarna met haar tong langs m’n lul naar de ballen. Ze nam een bal in haar mond en likte daarna de ander. Uiteindelijk nam ze mijn lul helemaal in haar mond. Terwijl ze zuigende bewegingen maakte ging ze op en neer met haar hoofd. Ik hield haar hoofd vast en trok zowat haar haren eruit toen ze al het zaad uit me zoog. Ze slikte alles door en likte m’n pik helemaal schoon. Na een aai over m’n bol liet ze me gaan en fietste ik verdwaasd naar huis.Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online