Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Pyjama dag
Het is december, een doordeweekse dag, het is koud buiten, het regent afgewisseld door natte sneeuw. De verwarming staat hoog, waardoor het binnen aangenaam warm is. Liesbeth is vannacht blijven slapen, want vandaag hebben we een pyjama dag.

Liesbeth en ik hebben beide een heftige periode achter de rug. Ze is weg bij haar vriend en dat is niet zonder slag of stoot verlopen. Zelf heb ik in korte tijd twee dierbare verloren. Geen dingen die je in de koude kleren gaan zitten. We waren beide van mening dat het tijd werd voor een verwendagje. Liesbeth is bijzonder zorgzaam en dat blijkt ook wel uit de lucht van warme broodjes die uit de keuken komt. Ik loop naar de keuken en zie een heerlijk gedekte tafel met de warme broodjes en het verse fruit. Nadat we gegeten hebben besluit ik lekker in bad te gaan. Liesbeth had nog een goed boek mee dus die neem ik mee. Zelf ging ze lekker onder de zonnebank. Ze verzorgd haar lichaam altijd erg goed, een eigenschap die ik zeer kan waarderen.

De warme dampen van het bad en de heerlijke lucht van de olie komen me tegemoet als ik de badkamer instap. Ik vind het heerlijk om in bad te gaan. Je lichaam ontspant en dat voel je in elke vezel. Als ik lekker onderuit gezakt ben bewonder ik mijn eigen lichaam. Het klinkt misschien vreemd, maar ik ben erg trots op mijn lichaam. Ik heb altijd hard gewerkt om het in vorm te houden en met succes. Als ik zo in bad lig kan ik mijn buikspieren een klein beetje zien, niet teveel maar net genoeg. Mijn borsten zijn niet zo groot maar, al zeg ik het zelf, prachtig van vorm. Ze passen goed bij de rest van mijn lichaam. Als ik in bad lig vind ik het heerlijk om met mijn handen even bewust mijn lichaam te betasten. Over mijn buik naar me borsten, terug over mijn buik naar de binnenkant van me dijbenen met me duimen langs me schaamlippen. Even voel ik een tinteling door me lichaam gaan die aanhoud in me onderbuik. Ja, over mijn lichaam mag ik niet klagen. Ik besluit me boek te pakken en van me bad te genieten.

Als ik de badkamer uitkom en mijn zijde pyjama weer aangedaan heb blijkt alweer hoe zorgzaam Liesbeth is, want de high tea staat al klaar. We gaan lekker aan de thee kletsen wat onder het genot van al het lekkers. De zorgzaamheid aan Liesbeth straalt er vanaf. Haar lichaam is voller dan dat van mij, haar huid zacht en egaal. Heerlijk hoe ze daar op die bank zit. Ik ben niet lesbisch, maar een mooi vrouwelijk lichaam vind ik wel aantrekkelijk. Liesbeth deelt die mening, we hebben het er vaker over gehad. Ik wordt uit mijn gedachte weggetrokken, Liesbeth stelt voor om film te gaan kijken. Ik stem in en we kruipen samen op de bank.

De film is spannend en ontroerend. Liesbeth heeft haar hoofd op mijn borstkas gelegd en is helemaal tegen me aangekropen. Heerlijk zo’n gevoel van samen zijn. Dan ineens begint ze mijn benen te strelen. Zachtjes en subtiel, het zijde voelt heerlijk aan op mijn huid. Ik weet niet zo goed wat ik er mee aanmoet, maar het voelt prettig. Als blijk van waardering streel ik mijn handen door haar lange mooie haar. Kennelijk was deze hint voor haar een duidelijk signaal, want ze stopte niet en streelde nu met haar vingertoppen over mijn buik. Mijn ingewanden trokken samen en ik voelde een prettige samentrekking in mijn schaamstreek. Met mijn vingers streelde ik over haar rug en besloot de volgende stap te zetten.
Met mijn hand gleed ik over haar borst heen, maakte een knoopje van haar pyjama los en liet mijn hand over haar boven lichaam gaan. Heerlijk die zachte huid en die volle borsten. De tintelingen in mijn lichaam namen toe en ik merkte dat Liesbeth deze actie kon waarderen, haar ademhaling werd dieper en klonk als licht hijgen.
Ik had nog nooit een seksuele ervaring gehad met een vrouw en Liesbeth ook niet, maar tot nu toe beviel het mij erg goed.
Liesbeth draaide zich iets om en keek me aan, ik had haar nog nooit zo bekeken, maar haar ogen spraken boekdelen. We hadden zin in elkaar. Ze draaide zich rustig terug en liet haar hand nu naar beneden afzakken. Ze kroelde met haar vingers door mijn bescheiden bosje schaamhaar wat een heerlijk gevoel. Mijn hand ging richting haar heup en gleed daarna naar haar schaamstreek, helemaal kaal. Hoewel ik dat bij mezelf niet snel zal doen vond ik het wel erg opwindend, zo glad en zacht, geen remming of hindernis tussen mijn vingers en haar schaamlippen. Ik liet me lichaam wat zakken zodat ik er beter bij kon, ik voelde eerst langs de binnenkant van haar zachte bovenbenen, wat een lekker lichaam! Niet zo strak als dat van mij, maar zo zacht en teder en vrouwelijk. De spanning liep op en ik liet mijn vingers over haar schaamlippen glijden. Ik hoorde en voelde dat ze vochtig waren een erg opwindende ontdekking. Liesbeth had mijn actie beantwoord en ook mijn schaamstreek begon vochtig te worden.
Ik besloot te stoppen en draaide mijn gezicht naar haar toe, ik zoende haar vol op haar mond, stopte keek in haar ogen en herhaalde de zoen. De opwinding was fantastisch. En deze zoen gooide alle remmingen overboord. Ik ontdeed Liesbeth van haar kleding. Wouw wat een lichaam, een lichaam wat ik al vaker naakt had gezien, maar niet op deze manier. Ik begin haar heerlijke borsten te masseren terwijl ik haar buik kus en langs naar beneden af reis. Haar kale schaamstreek is een opwindende aanschouwing. Opgewonden als ik ben begin ik langzaam met mijn tong haar clitoris te masseren. Ik merk aan haar lichaam dat ze dit erg opwindend vind. Ik verplaats mijn handen van haar heerlijke borsten naar haar ronden zachte billen. Ik ruik en proef haar lichaamsvocht en ik raak zowat in extase. Op onverklaarbare wijze word ik enorm opgewonden van deze laatste actie en besluit haar stevig te bevredigen. Met mijn vingers zoek ik haar kringspier en masseer die voorzichtig door er zacht op te drukken. Het samentrekken en ontspannen van haar anus geeft een bevestigend gevoel. Haar lichaam schokt en haar handen pakken mijn lichaam waar ze kan, ze hunkert naar een orgasme. Ik voer de druk nog wat op en dan komt ze schokkend klaar. Ik voel het vocht met kleine schutjes naar buiten komen. Haar heerlijke lichaam komt tot rust ik laat mijn handen over haar lichaam gaan en voel haar zachte huid onder mijn vingertoppen.

Nadat we even zo hebben gelegen komt Liesbeth langzaam omhoog. Ze heeft een schittering in haar ogen. Ze staat op, loopt weg en komt in een paar tellen weer terug, ze heeft iets achter haar rug. Ze haalt het tevoorschijn en loopt naar me toe. Aan haar lichaam merk ik dat ze wel klaar gekomen is, maar nog niet klaar is. Ze wrijft haar lichaam langs dat van mij en ontdoet ook mij van mijn zijde pyjama, de elegantie waarmee ze dit doet is al een genot op zich. Ze kijkt naar mijn naakte lichaam en ik zie een blik van waardering in haar ogen. Mijn lichaam is nog in alle staten, mijn inwendige prikkels zijn wel iets afgenomen, maar mijn lichaam staat nog op scherp. Ik heb dan ook weinig nodig om weer helemaal op gang te komen. Ze kust mijn buik en streelt met haar vingers langs mijn schaamlippen. Ze gaat voorzichtig met haar vingers naar binnen en ik voel het vocht tussen mijn benen. Ze haalt haar vingers eruit en brengt ze naar mijn mond. Ik neem ze in mijn mond en begin te zuigen, mijn lichaam maakt zachte schokkerige bewegingen en Liesbeth plaagt met een vibrator mijn vochtige schaamlippen. Dan brengt ze hem naar binnen en gaat langzaam heen en weer. Wat een genot! Ik laat mijn handen over haar lichaam gaan, ze hangt wat naar voren waardoor haar borsten vrij hangen in de lucht, ik kneed ze voorzichtig en geniet van haar ronde vormen. Liesbeth reageert hierop en voert het tempo op. Het vocht schut uit mijn vagina en ik moet me laten gaan, een heftige orgasme met een zachte kreet van verlichting vult de kamer. Daarna is het stil, de film is allang afgelopen en we zaken in elkaar. Onze lichamen warm en voldaan, uitgeput van genot. We strelen elkaar nog even en ik bekijk de contouren van haar rug en billen en haar mooie zachte huid, dit zal ik niet snel meer vergeten.
Zonder iets te zeggen maken we ons van elkaar los en kleden we ons weer aan. Liesbeth loopt de keuken in om thee te zetten. Als ze terug komt gaan we bij elkaar op de bank zitten. Het genot en de spanning suddert nog na. Ik breek de stilte “Wat heb ik enorm van jou genotenâ€. Liesbeth knikt bevestigend en zegt; “Dit is voor mij de eerste keer, maar als het aan mij ligt zeker niet de laatste keer...â€.

En dat is het gelukkig ook niet geweest. We hebben er uitvoerig over gesproken en in alle vrijblijvendheid hebben we dit element aan onze vriendschap toe kunnen voegen. Het is een extra dementie in onze relatie, het was een risico, maar tot nu toe eentje die het waard was te nemen.

reageer@email.com (is echt mijn mail adres, reacties zijn welkom).




Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online