Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

mijn geil nichtje
Onze ouders waren deze zomer een avondje weg, het was een bijeenkomst van alle zussen en broers van mijn ma.
Aan gezien mijn tante zo overbezorgd is (mijn nichtje is 17 en ze laat haar al de il pakken uit voorzorg hoewel ze geen vriendje heeft) kawm mijn nichtje slapen.
We waren gezellig naar tv aan het kijken, toen ze plots zei: "ik ga een bad pakken voor ik ga slapen". Ok dat is goed zei ik en ging het bad laten vollopen en een handdoek klaar leggen. Niet veel later kwam mijn nichtje naar boven, ze deed de deur toe zodat ze haar ongestoort kon uitkleden. Ondertussen zat ik al terug beneden tv te kijken. Na een kwartiertje hoorde ik wat kreunende geluiden, ik stond op en ging naar de badkamer. Door het sleutelgat keek ik wat er gaande was. Ik zag hoe mijn nichtje met haar zelf lag te spelen. Een lekker geschoren kutje en mooie ronde borsten (85C). Ik werd hier geil van en mijn lul werd snel stijf. Zonder nadenken kleedde ik me uit en begon mezelf af te trekken. oh wat wou ik nu zo graag mijn lul in haar geile, natte kut steken. want ik wist dat ik haar zonder problemen geil kon neuken aangezien ze de pil pakte. Op een bepaald ogeblik verloor ik even mijn evenwicht en botste tegen de deur, die daardoor openging. daar stongd ik dan naakt in het deurgat met mijn hand rind mijn stijve lul.Mijn nichtje schrok op en keek me heel raar aan. Toen ze mijn lul zag vroeg ze direct: "Komt dat door mij?". "Ja" zei ik. Dat vond ze leuk en ze giechelde. "Kom hier stoute jonge, kom hier in bad met die lekkere lul van jou". dit liet ik me nu geen twee keer zeggen en stapte het bad in. Al snel nam ze mijn lul in haar hand en masturbeerde mij verder. Ondertussen kneep ik in haar lekkere borsten en vingerde haar natte geile neukkut. Ze kreunde van genot en na een paar minuten kwam ze gillend klaar. "Oh wat is dit heerlijk. Ik wil meer. Ik wil jou lekker stijve lul pijpen en in mijm neukgrot voelen.": kreunde ze.
We kropen snel uit het bad, lieten alle lichten aan, en snelde naar buiten ( het was zomer dus nog lekker warm buiten). Daar gingen we op het gras liggen en al snel lagen we in standje 69. Oh wat smaakte haar kutje lekker en wat kon mijn nichtje pijpen. Precies of ze nooit iets anders had gedaan. Ik voelde dat ik bijna ging komen en wou alles bewaren voor haar neukkut. Maar mijn nichtje dacht er anders over. Ze hiel me in het standje en pijpte door zodat ik kreunend klaarkwam en haar mondje vol spoot met mijn lekkere warme sperma. Alles slikte ze door en ze likte heel mijn lul proper. "Mmmmmmmm, wat is dat lekker.": zei ze. "OOOh, je lul hangt er nu maar slapjes bij, ik zal hem vlug terug stijf pijpen." Toen mijn lul terug goed stijf was, legde ze haar op haar rug en spreide haar benen. Zonder aarzelen stak ik mijn lul rustig in haar kutje. En wat voelde ik daar, mijn nichtje was inderdaad nog maagd, haar maagdenvlies was er nog.
ik vroeg voor de zekerheid nog eens of ze echt wou en ze knikte. Dat was voor mij het teken om in 1 harde stoot mijn lul in haar kut te rammen. Ze gilde het uit van e pijn en van genot. als snel legde ik er een goed tempo in. het duurde niet lang voor mijn nichtje weer gillende klaarkwam. "Nu jij nog. spuit mijn kutje vol met die heerlijke sperma van je." zei ze geil.
niet veel later kwam ik kreunend klaar.
we bleven in elkaars armen liggen voor enkele minuten.
Toen dacht ik dat deze hemelse neukbeurt dan gedaan was en dat we ons rustig terug in bad gingen zetten om ons wat op te frissen, had ik het totaal verkeerd. "Vlug.": zei ze. Op internet weet ik waar nog veel standjes staan. we gaan er is een aantal proberen.

Aan de computer heeft ze mij nog is lekker gepijt en ik haar lekker gebeft. Daarna hebben we zeker nog 5 verschillende standjes geprobeerd.

Deze nacht was inderdaar hemels en elke keer toen onze ouders nog zoiets deden, hebben we dit herhaalt. Alleen nu doen we het met zijn vieren aangezien ze een vriendje heeft en ik een vriendin. En ik kan je verzekeren, groepseks met 4, dat is echt geil om te doen.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online