Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

wij 2 meisjes
Het was weer een stille nacht, ik lag vol verlangens in mijn bed.
Deze nacht zou ik naar haar gaan. Nog een paar uurtjes wachten en
ik zou eindelijk de nacht van mijn leven beleven.
Toen de klok 03:00 aan gaf, wist ik dat ik moest vertrekken.
Op mijn fiets was het vreselijk koud, wat wil je het is putje winter.
Maar van de koude voelde ik weinig, zo opgewonden was ik.
Haar achterdeur was los, heel stil ging ik naar binnen.
Bang dat haar ouders mij zouden horen. In haar kamer hoorde ik iets. Vlug ging ik binnen. Sensuele muziek vulde de kamer en licht van duizenden kaarsjes schenen door haar kamer. Ik besloot mij al uit te kleden en naakt onder haar dekens te gaan liggen. Met men ogen dicht dreunde ritmisch de sensuele muziek door mijn oren.
ik werd er helemaal geil van. Toen ging de deur open, ik lag er nog steeds met mijn ogen dicht. Ze zei dat ik mijn ogen moest opendoen. Daar stond ze dan in een doorschijnend kort zijden kleedje. Ze begon mee te bewegen op de muziek, en haar langzaam uit te kleden. Ik stond recht, voor haar te helpen. Ik streelde haar borsten. Zij begon mijn naakte lichaam te strelen. Ik duwde haar tegen muur en kuste haar nek. Zo tussen haar borsten naar haar navel, ik likte wat aan haar navel.
Toen ging ik met mijn hand tussen haar benen en begon ik haar te vingeren, eerst langzaam maar dan steeds sneller en sneller. Ze was behoorlijk nat. Haar gekreun vulde de kamer. Ik voelde dat ze ging komen, maar dat wou ik nog niet, nu nog niet. Dus ik stopte. Ik ging zitten, en deed haar benen open ik begon haar te likken, ze was zo damn nat. Zachtjes ademde ik door mijn mond en likte alsof mijn leven ervan af hing. Terug ging ik met mijn hand voort. Maar nu niet zacht, ik ging heel hard in haar. Ik voelde haar samentrekken en wist dat ze ging komen. En inderdaad ze kwam. Uitgeput ging ze liggen op haar bed, ik naast haar. Mijn armen legde ik rond haar. De sensuele muziek dreunde weer ritmisch door mijn oren. Ik dacht na over ons, wij 2 meisjes.Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 19 bezoekers online